2 Ιουν 2011

Επίθεση με πέτρες, αβγά και γιαούρτια δέχθηκε ο Γιώργος Πεταλωτής


Επίθεση με πέτρες, αβγά και γιαούρτια δέχθηκε λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και εκπρόσωπος της κυβέρνησης πραγματοποιούσε επίσκεψη στο... ΚΑΠΗ, στο πλαίσιο κομματικής εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ.

Κατά την είσοδό του στο κτίριο τον περίμεναν περίπου 50 άτομα, τα οποία άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα και να πετούν προς το μέρος του γιαούρτια, πέτρες και αβγά, χωρίς, ωστόσο, να σημειωθεί τραυματισμός.

Το πλήθος απωθήθηκε από αστυνομική δύναμη και ο κ. Πεταλωτής κατάφερε να μπει στο κτίριο του ΚΑΠΗ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά και ο κ. Πεταλωτής αποχώρησε στις 10 το βράδυ από πλαϊνή πόρτα του κτιρίου.

Ο κ. Πεταλωτής παρέμεινε στο ΚΑΠΗ για δύο περίπου ώρες, ενώ έξω τον περίμεναν εκατοντάδες συγκεντρωμένα άτομα μέχρι να ολοκληρώσει την ομιλία του. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Πεταλωτής έκανε λόγο για «τραμπούκους», αναφερόμενος στο περιστατικό.

Έτσι όπως πάμε θα έχουμε θύματα, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες τα μεσάνυχτα, πέντε έλληνες βουλευτές και 40 ευρωβουλευτές και αξιωματούχοι που συμμετείχαν σε συνέδριο στην Κέρκυρα, εγκλωβίστηκαν από συγκεντρωμένους και αναγκάστηκαν να διαφύγουν μέσω θαλάσσης, με καΐκι που είχε σβηστά τα φώτα.

ΠΗΓΗ: tanea.gr