2 Μαΐ 2011

Συλλήψεις μεγαλέμπορων ναρκωτικών στην περιοχή του Λουτρακίου


Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ότι ένας άνδρας αλλοδαπός διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην περιοχή του Λουτρακίου, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου η κατοικία του τέθηκε σε παρακολούθηση και συνελήφθη ένας 40χρονος (Έλληνας) ο οποίος, αφού ήρθε σε επαφή...  με άτομο που εξήλθε από την εν λόγω πολυκατοικία, κατελήφθη να έχει στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης βάρους -9- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς ομολόγησε ότι την παραπάνω ποσότητα αγόρασε από αλλοδαπό άνδρα ηλικίας -22- ετών που διαμένει στην προαναφερόμενη πολυκατοικία, ο οποίος επίσης συνελήφθη γιατί σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Μία ζυγαριά ακριβείας.

-550- γραμμάρια κάνναβης.

-Ένα κινητό τηλέφωνο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.


Συνελήφθη και άλλος αλλοδαπός

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ότι ένας άνδρας αλλοδαπός διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην περιοχή του Λουτρακίου, σήμερα το πρωί οργανώθηκε επιχείρηση και συνελήφθη ένας άνδρας αλλοδαπός ηλικίας -28 ετών γιατί σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-1050- γραμμάρια κάνναβης.

-Ένα χαρτονόμισμα των -100- ευρώ αμφιβόλου γνησιότητας.

-Δύο  κινητά τηλέφωνα.

-το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα  οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.