12 Απρ 2011

Αποκλειστικό: Αρχίσανε τα όργανα ! Σύσκεψη των υψηλόβαθμων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Τρίπολη για την πορεία του Καλλικράτη στην Περιφέρεια


Η πληροφορία είναι απολύτως έγκυρη και πρόκειται να γνωστοποιηθεί σε λίγες ώρες..
Αύριο στις 6.00 μμ θα πραγματοποιηθεί ευρύτατη σύσκεψη στην Τρίπολη των υψηλόβαθμων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο,παρόντος του γραμματέα Μιχάλη Καρχιμάκη και μελών του πολιτκού συμβουλίου,των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου,των εκλεγμένων αντιπεριφερειαρχων που προέρχονται απο το ΠΑΣΟΚ (όχι των θεματικών)...
των γραμματέων των Νομαρχιακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ της Περιφερειας Πελοποννήσου , του γραμματέα του Πασοκ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και του γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Το θέμα της συνεδρίασης ο απολογισμός των 3 μηνών εφαρμογής του Καλλικράτη ..
Στην ουσία όμως αυτη η σύσκεψη δεν είναι καθόλου τυχαία στην χρονική στιγμή που πραγματοποιείται και στον τόπο που γίνεται, δηλαδή στην Τρίπολη.
Είναι πλέον κοινό  μυστικό πως υπάρχουν έντονοι προβληματισμοί ,οι οποίοι έχουν εκφραστεί  σε διάφορες συσκέψεις τον τελευταίο καιρό στην Ιπποκράτους σχετικά με το πώς ενεργεί ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ,σε μια σειρά ζητημάτων..
Προβληματισμοί που έχουν εκφραστεί και απο τους εκλεγμένους αντιπεριφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι για την ώρα διατηρούν χαμηλό προφίλ και σιωπούν ..Αιχμή του δόρατος πάντως αυτής της υπόγειας κόντρας είναι η ανάληψη των αρμοδιοτήτων ,τις οποίες καθυστερεί να δώσει ο Περιφερειάρχης ,καθώς και το θέμα των συμβούλων..Σε υψηλό κομματικό επίπεδο τα εργα του ΕΣΠΑ και οι χειρισμοί του Περιφερειάρχη.
Πληροφορίες θέλουν και τους υπουργούς της Πελοποννήσου να στεκονται επιφυλακτικοί απέναντι στον Τατούλη ..Οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Κουσελά σε πρόσφατη συν/ξη του.σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Μεσσσηνια ,ακόμα συζητιούνται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και δρομολογούν εξελίξεις.
Επομένως η αυριανή συνεδρίαση χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σημαντική ..