28 Φεβ 2011

Συναντήσεις του Τ. Αποστολόπουλου με τον δήμαρχο Τρίπολης και τον τους εκπροσώπους του συνδέσμου Φιλικών


Θέματα που απασχολούν τον Δήμο Τρίπολης συζήτησαν ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Τάσος Αποστολόπουλος με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη κατά την διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης στην Τρίπολη, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Γιώργου Καρλή.
Τη συζήτηση απασχόλησε...

ιδιαίτερα ο εξοπλισμός του Περιφερειακού Ινστιτούτου Επιμόρφωσης που βρίσκεται στην Τρίπολη και αποφασίστηκε να ζητηθεί να παραμείνει στην αρκαδική πρωτεύουσα, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί  για την κάλυψη των αναγκών εκπαίδευσης των υπαλλήλων της αποκεντρωμένης διοίκησης και των αυτοδιοικητικών υπηρεσιών.




 
 Τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Τάσο Αποστολόπουλο επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του στην Τρίπολη ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Περιοχής Φιλικών της Τρίπολης κ. Νίκος Τσιαμούλος, συνοδευόμενος από μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, προκειμένου να θέσουν το θέμα της άρσης των αδικιών που, σύμφωνα με την άποψη του συλλόγου,  προέκυψαν από την επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Τρίπολης το 2005 και να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για τη διευθέτησή του.