28 Φεβ 2011

Με επιτυχία πραγματοποιήθκε η εκδήλωση της παρουσίασης του λευκώματος "Κόρινθος 1858-2008"


Το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 π.μ. , πραγματοποιήθηκε  στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, η παρουσίαση του Λευκώματος  «Κόρινθος 1858-2008».
Στην τελετή  παρευρέθησαν, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, που απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον συμπολίτη μας και συλλέκτη του φωτογραφικού υλικού κ. Χαράλαμπο Πρεδάρη, ο Θεματικός  Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Παπαφωτίου, ο Αντιδήμαρχος...
και  υπεύθυνος της εκδήλωσης κ .Γ. Φαρμάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κορινθίων κ. Ν. Σταυρέλης, εκπρόσωποι της Μείζονος και Ελάσσονος μειοψηφίας, θεσμικοί παράγοντες της Πολιτικής και Θρησκευτικής Ηγεσίας καθώς και πολύ μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας.
Το Λεύκωμα το οποίο αποτελείται από σπάνιες φωτογραφίες και σχέδια της ιστορίας της Κορίνθου, παρουσίασε ο Φιλόλογος κ. Παναγιώτης Χωρίκης, γνωστός για τις πολιτιστικές του ευαισθησίες.
Η προσπάθεια και η  αγάπη του συμπολίτη μας Χ. Πρεδάρη για την Κόρινθο, ο οποίος συνέλεξε στο «διάβα του» αυτά τα ξεχωριστά ενθυμήματα, έγινε πραγματικότητα με την ουσιαστική συμβολή της Δημοτικής Αρχής που επιδιώκει να επιβραβεύει και να αναδεικνύει ότι είναι σημαντικό και ωφέλιμο για τους συμπολίτες αλλά και για τον τόπο μας.