21 Ιαν 2011

Συνάντηση του Α.Μανωλάκη με τον Β. Ανδριανάκο

     
Ο Βουλευτής Κορινθίας του ΠΑΣΟΚ κ. Άγγελος Μανωλάκης συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή  21.01.2011 με τον νέο Δήμαρχο Νεμέας κ. Βαγγέλη Ανδριανάκο.
Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι και μέλη δημοτικού συμβουλίου.
Ήταν μια συνάντηση...
μεταξύ δύο φίλων και παλιών συνεργατών. 
 Αντάλλαξαν ευχές για μια νέα και δημιουργική θητεία, ο κ.Μανωλάκης  ενημερώθηκε εφ΄όλης της ύλης από τον  νέο δήμαρχο  τόσο για τα έργα που πρέπει να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ όπως αποχέτευση -βιολογικός καθαρισμός, για τους οδικούς άξονες Νεμέα -Κιάτο, Νεμέα -Κούτσι –Στιμάγκα.
 Καθώς επίσης για την οργάνωση των υπηρεσιών και τις υποδομές του νέου Δήμου, ζητήματα  καθημερινότητας στο δήμο Νεμέας, προβλήματα του Κέντρου Υγείας, την στελέχωση του αστυνομικού τμήματος καθώς και  άλλα θέματα που θα βοηθήσουν την τοπική οικονομία  και την ανάπτυξη  της περιοχής.
      Ήταν μια εποικοδομητική και γόνιμη συνάντηση όπου  ο Βουλευτής εξέφρασε την  συμπαράστασή του   σε κάθε προσπάθεια  του νέου δημάρχου.
Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας  όπου  συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Τσανό Θεόδωρο, τον δ/ντή οινολόγο κ. Τσιώρο Πέτρο και τον  κ. Δημόπουλο Δημήτρη.
     Συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν τον Συνεταιρισμό .
Ο πρόεδρος ανέφερε ότι προτεραιότητά του Συνεταιρισμού  είναι η ποιότητα  του σταφυλιού της μοναδικής ποικιλίας «Αγιωργίτικο», η περιφρούρηση του προϊόντος  με σωστές αποφάσεις  και γενικότερα  να δοθούν κίνητρα από το Αρμόδιο Υπουργείο για ένα ποιοτικό προϊόν όπως:  πιστοποιήσεις στην παραγωγή, εκσυγχρονισμός οινοποιείου, και άλλα θέματα.
Έγινε ανταλλαγή απόψεων και ο  Βουλευτής  διαβεβαίωσε τον πρόεδρο ότι θ΄αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες  για να διασφαλιστούν οι ανωτέρω στόχοι του Συνεταιρισμού.