22 Νοε 2010

"Χείλη ερμητικά κλειστά" για τις υπερτιμολογήσεις των απαλλοτριώσεων στον προαστιακό


Η είδηση με την "φάμπρικα" των υπερτιμολογήσεων στον προαστιακό ,που έβγαλε " το Σάββατο η εφημερίδα "Ο κόσμος του Επενδυτή ",έχει ταρακουνήσει την Κορινθιακή κοινωνία. Ήταν το αντικείμενο συζήτησης του Σαββατοκυριακου κι απ ό,τι φαίνεται ,"δεν έπεσαν κι απο τα σύννεφα" πολλοί!Αρκετοί το γνώριζαν  ! Επιβεβαιώνεται η παράδοση .....
,λοιπόν, που θέλει μια τοπική κοινωνία που σέβεται τον εαυτό της ,να  κρατά τα χειλη της ερμητικά κλειστά ,σε κάθε πρόκληση ..Έτσι μπορούν να συμβούν τα χειρότερα εγκλήματα που συνήθως συγκλονίζουν το Πανελλήνιο  !
Πολλοί χαρακτήρισαν το δημοσίευμα ασαφές ,γενικόλογο ,που επιρρίπτει ευθύνες  σε μια σειρά επαγγελμάτων ανεύθυνα! Για την "ταμπακέρα ",όμως κανένας δεν κάνει κουβέντα!
Να δείτε ,όμως , πώς θα ανοίξουν τα στόματα ,εαν και εφόσον η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προχωρήσει αποφασιστικά την υπόθεση..Πληροφορίες θέλουν, να την θεωρεί εξαιρετικά σημαντική ,όχι μόνο εξαιτίας του  οικονομικού αντικειμένου ,αλλά και γιατί θέλει να έχει στα χέρια της μια τρανταχτή επιτυχία κατά της διαφθοράς ,στο βαθμό βεβαίως, που επαληθευθεί και τεκμηριωθεί απο την έρευνα. Το υπουργείο οικονομικών ,λοιπόν ,που δέχεται συνεχείς αιτιάσεις για την ανικατότητα ή και απροθυμία του στην  πάταξη της διαφθοράς στις οικονομικές υπηρεσίες του κράτους και της φοροδιαφυγής, επιδιώκει μέσω της υπόθεσης της Κορίνθου ,να τεκμηριώσει τόσο την αποφασιστικόττα του ,όσο και την αποτελεσματικότητα του .Για να δούμε !