22 Νοε 2010

Πάλι με υπογραφή Μιραλάς


Ο Κέβιν Μιραλάς, άνοιξε το δρόμο του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (3-0) και υποχρεώνει τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη να προσφέρει αυτά που ζητάει για να τον κρατήσει στον Πειραιά!
 Ο Μιραλάς, σημείωσε δύο...


γκολ και ο Ολυμπιακός που παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, θα πάει την Τετάρτη στο Ηράκλειο για το ... β' μέρος του αγώνα με τον Εργοτέλη, προκειμένου να περάσει και πάλι, μόνος πρώτος.

Ουσιαστικά, η πρώτη καλή στιγμή του ματς ανήκει στον ΠΑΟΚ (18' ) όταν ο Πάρντο εξουδετέρωσε κοντινή κεφαλιά του Φωτάκη, ενώ στο 25' , ο Κρέσιτς απέκρουσε δύσκολα πλασέ του Ντουντού.

Στο 37', ο Μιραλάς άνοιξε το σκορ, όταν εκμεταλεύτηκε μπαλιά του Γ.Παπαδόπουλου. Εως το τέλος του ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ απάντησε με δύο καλές φάσεις του Γκαρσία και του Ιβιτς, ενώ στο 49' ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Σαλπιγγίδη από τον Α.Παπαδόπουλο. Στο 58’ ο Ιβιτς είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες με αποτέλεσμα, η αποστολή των γηπεδούχων να γίνει πιό εύκολη. Το 2-0 έγινε  με το δεύτερο γκολ του Μιραλάς στο 72’ (από ελεγχόμενη θέση οφσάϊντ, ο Ρόμενταλ που δίνει την πάσα). Το 3-0 έγινε στο 86' με τον Ρόμενταλ, που εκμεταλεύτηκε την ασιστ του Ντουντού.

Ο διαιτητής Παμπορίδης (Κιλκίς) έδειξε επίσης κίτρινη κάρτα στους  Ντουντού,  Μοδέστο,  Χολέμπας -  Γκαρσία.

Ολυμπιακός:  Πάρντο, Μοντεστό (87' Γκαλίτσιος), Ντουντού, Μιραλάς, Φετφατζίδης (67' Ρόμενταλ), Φουστέρ, Χολέμπας, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος (46' Ποτουρίδης), Ριέρα.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (76' Μουσλίμοβιτς), Μαλεζάς, Φωτάκης, Βιείρίνια, Ιβιτς, Σακελλαρίου, Ζουέλα (68' Μπουσαϊντί).
 
Θρίαμβος της Καβάλας      

Η Καβάλα νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Χένρι Κάσπερτσακ στο πάγκο της ομάδας. Μιά δίκαιη νίκη για την Καβάλα, η οποία ήταν καλύτερη σε όλο το ματς, ενώ η ΑΕΚ απογοήτευσε.

Στο 14', ο Βουτσίτσεβιτς έκανε το 1-0, στο 46' ο Ονουάτσι το 2-0 και η ΑΕΚ που άργησε να μπει στο ματς, μείωσε στο 85' με τον Σκόκο. 

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (56' Σιόντης), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο, Ντιέ, Αμπντούν, Ονουάτσι (90'+1' Αλεξάντροβιτς), Βουτσίτσεβιτς (76' Ντικρόκ), Ογκμπέτσε.

ΑΕΚ: Σάχα, Πατσατζόγλου (46' Γκέντσογλου), Λαγός, Νασούτι, Γιάχιτς, Κάφες, Μάκος, Μπερνς, Λεονάρντο (55' Λυμπερόπουλος), Εντερ (46' Σκόκο), Μπλάνκο.