3 Νοε 2010

Ψηφίστηκε ο προυπολογισμός της Βουλής αλλά τα επιδόματα παραμένουν!Μας προκαλούν δεν το καταλαβαίνουν;

 Μπράβο στους εθνοσωτήρες μας!
Τι κι αν η χώρα βρίσκεται σε επιτήρηση από το ΔΝΤ,τι κι αν λαός αγγομαχάει για να τα βγάλει πέρα , οι 300  ψήφισαν χθες τον προϋπολογισμό της Βουλής κρατώντας φυσικά τα επιδόματα που παίρνουν, προκαλώντας έτσι όλους τους πολίτες που βλέπουν τον μισθό τους να μειώνεται μέρα με την μέρα!!.


Ο προυπολογιμσός της Βουλής  υπερψηφίστηκε χθες βράδυ από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ .Προσέξτε!Υπερψήφιασαν τον προυπολογισμό χωρίς περικοπές των επιδομάτων τους ,εκείνοι που γνωρίζουν και ζητούν απο μας θυσίες για να βγούμε απο το μνημόνιο και την οικονομική κρίση και οι άλλοι που υποτίθεται πως  συμπάσχουν με τα δεινά του Έλληνα,ζητώντας του  να μαυρίσει το μνημόνιο κι εκείνους να ενισχύσει! 
Μπορεί ο προυπολογισμός να  περικόπτει κατά 1.600 ευρώ τη βουλευτική αποζημίωση, διατηρεί όμως τα επιδόματα που την αυξάνουν στα 6.500 ευρώ καθαρά μηνιαίως.

Το γεγονός αυτό αποτελεί πρόκληση προς την κοινωνία  που κάθε μέρα βομβαρδίζεται με ειδήσεις που μιλούν για περεταίρω περικοπές σε συντάξεις και μισθούς απο τα ψίχουλα που ήδη της έχουν απομείνει για να επιβιώσει και  οι βουλευτές εξακολουθουν  να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους.

 Μπράβο στον Αντώνη Σκυλάκο από το ΚΚΕ και στον ο ανεξάρτητος Θανάση Λεβέντη που πρότειναν περικοπή της αποζημίωσης για τη συμμετοχή βουλευτών στις κοινοβουλευτικές επιτροπές.