3 Νοε 2010

Δημοτική ενοτητα Σικυωνος-Στυμφαλιας -Φενεού

Ζαχαριάς Χρήστος


zaxarias-new1Μετά από τέσσερα χρόνια φθάνουµε πάλι προ της κάλπης.
Μετά από τέσσερα χρόνια οι Δηµότης της Σικυώνος της Στυµφαλίας και του Φενεού -αυτή τη φορά-καλούνται να εκλέξουν τους ικανότερους για να τους εκπροσωπήσουν. Να φροντίσουν για τα προβλήµατα τους και για τις ανάγκες του τόπο γενικότερα.

Φέτος - σε σχέση µε τις προηγούµενες εκλογές αντιµετωπίζουµε πάλι την πρόκληση µιας νέας κατάστασης. Μια νέα συνένωση Δήµων, µια νέα πραγµατικότητα µε ένα µεγαλύτερο Δήµο, τόσο σε πληθυσµό όσο και σε έκταση. Οι προκλήσεις µεγάλες, οι δυσκολίες µεγαλύτερες, τα προβλήµατα αυτά.
Η νέα αυτή κατάσταση απαιτεί γνώσεις, εµπειρία, µεγάλη προσπάθεια, συνεχή επαγρύπνηση, ευέλικτους χειρισµούς και αµεσότητα στις αποφάσεις, ώστε η Δηµοτική αρχή να είναι αποτελεσµατική.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΙΚΥΩΝΟΣ- ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ- ΦΕΝΕΟΥ είναι ένας νέος πολιτικός-αυτοδιοικητικός φορέας µα αρχηγό τον κ. Χρήστο Ζαχαριά.
Τα µέλη του αποτελούνται από παλαιά και νέα στελέχη στην τοπική αυτοδιοίκηση και µε αυτό τον τρόπο να σηµατοδοτεί την ΠΕΙΡΑ και το ΝΕΟ.
Αυτή η οµάδα µε αρχηγό τον κ. Χρήστο Ζαχαριά, έχει την εξής ιδιαιτερότητα, αφ’ ενός γνωρίζει, τι έγινε, τι δεν έγινε και για ποιο λόγο δεν έγινε στη διάρκεια της θητείας αυτής της Δηµοτικής Αρχής και αφ’ ετέρου έχει νέα στελέχη που έχουν όρεξη προσφοράς και θέλουν να δουλέψουν για το καλό του τόπου.
Για τον σκοπό αυτό θα εργαστούν µε ζήλο αφ’ ενός να πείσουν τους Δηµότες του νέου Δήµου και αφ’ ετέρου –σε περίπτωση εκλογής τους- να εργαστούν µε ζήλο για τα προβλήµατα των Δηµοτών και του Δήµου.
Αρχίζοντας τον αγώνα από τις εκλογές, θα δώσει το νέο στίγµα µε τον τρόπου που θα πολιτευθεί.
Θα αποφύγει στείρες αντιπαραθέσεις, λασπολογίες, προσωπικές επιθέσεις και γενικά οτιδήποτε δεν αφορά ΜΟΝΟ τις εκλογές.
Θα αντιπαρατεθούµε, µε πρόγραµµα, επιχειρήµατα, θέσεις και ιδέες.
Θα σεβαστούµε τους συµπολίτες µας που έχουν διαφορετική άποψη- τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ µας «αντιπάλους» - και θα αντιπαρατεθούµε µαζί τους µόνο µε διάλογο και µε επιχειρήµατα.
Δεν πρέπει να ξεχνάµε ότι είµαστε ΟΛΟΙ συµπολίτες, φίλοι, συγγενείς και δεν πρέπει να χωρίζουν οι διαφορετικές απόψεις για τα κοινά ή και για την πολιτική γενικότερα. Εµείς δεν πρόκειται να κάνουµε τέτοιου είδους αγώνα και να προκαλέσουµε συγκρουσιακές καταστάσεις των Δηµοτών.
Θέλουµε δηµότες ενωµένους και όχι διχασµένους γιατί έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να προοδεύσει ο Δήµος µας. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ εύχεται σε όλους που θα συµµετάσχουν στην εκλογική αναµέτρηση, καλή τύχη και ευγενή αγώνα.