12 Οκτ 2010

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΙΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ!

Μήνας Οκτώβριος και  η χώρα ξεσκονίζει την φουφού ,η οποία ετοιμάζεται να αντιπαρατεθεί επάξια με το πετρέλαιο θέρμανσης που φέτος δεν φαντάζει και τόσο δημοφιλές ..
Μήνας Οκτώβριος και η χώρα πορεύεται βλέποντας  το καλάθι της νοικοκυράς να μικραίνει ,να γίνεται καλαθάκι νηπιαγωγείου για το κολατσιό και να μην πτοείται.
Μήνας Οκτώβριος ο ελπιδοφόρος !Με τις προμήθειες στα νοσοκομεία "να παγώνουν" και να ψαχνει το προσωπικό στα καταφυγεία να βρει τις πρώτες βοήθειες και τα αντιβηχικά σιρόπια.

Μήνας Οκτώβριος ο περιοδεύσας ανά την χώρα !Πότε με λάβαρο κατά του μνημονίου και πότε περιπατητής διακριτικός και ανεξάρτητος Βρίσκει την κοινωνία να κρυώνει και να κοχλάζει μαζί ,να οργίζεται και να στέκει απαθής στα γαλάζια κελεύσματα ή στις πράσινες διαεβιώσεις..
Μήνας Οκτώβριος ο συνοδοιπόρος στην θολή μου σκέψη και στην νοητική αναστάτωση των ταγών του πολιτικού μας συστήματος.
Μαζί του θα πιω στην υγειά μας ,καταπίνοντας λεξοτανίλ ,που λέει κι ο Σαμαρας ,αποφεύγοντας τον καναπέ της ψυχοθεραπείας , που θα ήθελε ο Γιώργος ..

Με παντόφλες ντεμοντέ και ρόμπα ξηλωμένη, η χώρα ως άλλη Αστέρω αλητεύει "στα fora" τα Ευρωπαικά ,ψάχνοντας αν ήξεραν ,τελικώς , εδώ οι εθνικοί μας φωστήρες ότι νοσούσε βαρέως και της το έκρυβαν ,μέχρι που την οδήγησαν ολοταχώς στην εντατική.Κι εκείνοι αμήχανοι μπροστά την οργή της απο την προσβολή, ψάχνουν να βρουν τον "πρωθυπουργό" που το ξερε και δεν το είπε ..Κι εκείνοι  που το γνώριζαν και συνέχιζαν την παράτα της διαφθοράς ,τώρα τα χάνουν με την ομολογία πως τούτη εδώ η αλλοπρόσαλλη μετατράπηκε σε διεφθαρμένη γεροντοκόρη!Πώς γεννήσαμε τέτοια τέρατα υποκρισίας ;αναρωτιέμαι.
Και ο λαός ακούει ,παρατηρεί και κουνά το κεφάλι.."Δεν μπορεί ,πρεπει να το κάνουν επίτηδες!"συλλογάται.Δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν πως αυτό το ατέλειωτο κοκορομαγείρεμα θα τους βγει σε κακό!Μέχρι και τον επίτιμο επιστρατευσαν να βάλει μπουρλότο ωσαν άλλη Σαπφώ Νοτταρά !Και το βαλε ο αθεόφοβος με ιδιαίτερη χαρά!Πρέπει να το κάνουν επίτηδες αναγνώστη μου !Γιατί ακόμα δεν έχουν εισπράξει την λαική αποδοκιμασία..Το "φτάνει πια" δεν το ακούσανε !Θέλουν βλέπεις ακουστικά βαρυκοίας ή ολική απόσυρση!ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ !ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΙΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ !