24 Οκτ 2010

Περιοδεύει τον δήμο Σικυωνίων ο Τάσος Χωρέμης


 Μετά απο ένα διάστημα ζυμώσεων πολλών για την κατάρτιση του συνδυασμού του ο Τάσος Χωρεμης ξεκίνησε κι επισήμως τις περιοδείες του στο νέο δήμο Σικυωνίων
 Την Παρασκευή 22/10/2010 πραγματοποιησε  τα εγκαίνια του εκλογικού του  κέντρου και παρουσιάστηκε ο συνδυασμός της Νέας Αυτοδιοικητικής Πορείας. Κατά την ομιλία του ο κ.Χωρέμης παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού σε θέματα που αφορούν στον διευρυμένο πλέον δήμο Σικυωνίων Στυμφαλίας Φενεού.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν με την παρουσία τους ο Αν.Υπ.Εθνικής Άμυνας κος Πάνος Μπεγλίτης & ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ Κορινθίας κος Άγγελος Μανωλάκης.
 Επίσης κατά την επίσκεψη του συνδυασμού την Πέμπτηστις  στις περιοχές Τραγάνα, Βασιλικό, Μούλκι ο κ. Χωρέμης μίλησε για την ταχεία ανάπτυξη που παρουσιάζει ο συγκεκριμένος οδικός άξονας τα τελευταία χρόνια και για τις πολεοδομικές παρεμβάσεις που θα πρέπει να υλοποιηθούν. Ιδιαίτερα στην περιοχή του Μουλκίου συζητήθηκε το θέμα του κορεσμού του ΧΥΤΑ και η ανάγκη μετάβασης σε λύση ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της περιοχής.


O κ. Τάσος Χωρέμης, επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Αυτοδιοικητική πορεία & μέλη του συνδυασμού, θα περιοδεύσαν. στη Βελίνα καφενείο Βρύζα, στις 6:30 μ.μ στο Κλημέντι καφενείο Παπαγιανόπουλου, στις 7:00 μ.μ Κεφαλάρι καφενείο Δουβή, στις 7:45 μ.μ Ασπρόκαμπο καφενείο Παπαδόπουλου και στις 8:30 μ.μ θα επισκεφθούν το Ψάρι.