27 Οκτ 2010

Γ. Πατσογιάννης : « Γίνεται μια προβοκάτσια για να πλήξουν τον Πνευματικό»



 Ιδιαίτερα αυστηρός έναντι όσων σπέρνουν  τον πανικό ήταν ο πρόεδρος του επιστημονικής επιτροπής του νοσοκομείου  κος Πατσογιάννης ο οποίος δήλωσε επί λέξει: « Από σήμερα το πρωί, διάφοροι καλοθελητές περνούν  από δω και προσπαθούν με ερωτήσεις να ενσπείρουν τον πανικό, ότι δηλαδή...
έχουμε στο νοσοκομείο επιδημία γαστρεντερίτιδας, δεν υπάρχει καμία επιδημία γαστρεντερίτιδος, δεν υπάρχει κανένα περιστατικό που  να νοσηλεύεται κάποιος με τέτοιο σύμπτωμα και στην πόλη γενικότερα δεν υπάρχει, διότι επικοινωνούμε με γιατρούς, δεν νοσηλεύουμε μόνο, βλέπουμε και αρρώστους.
Τουναντίον υπάρχει κάτι άλλο…όπως ξέρετε σε μια εβδομάδα έχουμε εκλογές κι επειδή έχω μάθει να τα λέω έξω απ τα δόντια, αυτή τη στιγμή γίνεται μια προβοκάτσια, θέλουνε να χτυπήσουνε τον δήμαρχο τον Πνευματικό και έχουν κάποια «παπαγαλάκια» βγει στις λαϊκές, έμαθα ότι στις λαϊκές σήμερα το κάνανε, ότι ρωτούσανε και ενέσπειραν στον κόσμο την επιδημία γαστρεντερίτιδος, υπάρχουν μέσα σ αυτό και υπάλληλοι οι οποίοι δεν είναι όμως υγιειονομικοί, είναι απλώς υπάλληλοι, μπορεί να είναι στο υγειονομικό αλλά υπάλληλοι.
Από τους γιατρούς λοιπόν και από το νοσοκομείο σαν νοσοκομειακή μονάδα σας απαντάμε λοιπόν ότι τέτοια επιδημία δεν υπάρχει. Το αντίθετο υπάρχει μια προπαγάνδα προεκλογικής σπίλωσης του δημάρχου.»