20 Σεπ 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΛΩΝΗ

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Γραφείο Δημάρχου

  Με δηλώσεις του ο κ. Κ. Κλωνής, σε τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα την 17-10-2010, αναφέρεται στον αγορασθέντα μηχανολογικό εξοπλισμό (θεματοφυλακή) για το έργο των αποθηκών Φραντζή, προ 3,5 χρόνων όπως λέει.
    Ο «ανεξάρτητος» για πολλοστή φορά δημοτικός σύμβουλος κ. Κλωνής, θέλει, λέει να «διαφυλάξουμε την περιουσία του δήμου». Ο ίδιος όμως «θυμήθηκε» αυτήν την υποχρέωση του 3,5 χρόνια αργότερα, 9 μήνες μετά την απώλεια της «καρέκλας» (στην ΔΕΥΑΞ) και 1,5 μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές ! ! !

    Μάλλον θα είναι και πάλι «ανεξάρτητος» υποψήφιος ο κ. Κ. Κλωνής στον συνδυασμό που επικεφαλής είναι ο επαγγελματίας αυτοδιοικητικός (ο ίδιος το δήλωσε) κ. Σκούρας, που στο παρελθόν πολύ αναλυτικά είχε περιγράψει τον χαρακτήρα του κ. Κ. Κλωνή.
    Υπενθυμίζουμε στον κ. Κ. Κλωνή ότι η δημοτική αρχή για να διασφαλίσει την περιουσία του δήμου και να μην υποκύψει στις οικονομικές απαιτήσεις του αναδόχου του έργου των Αποθηκών Φραντζή έχει ήδη κάνει τις εξής ενέργειες:
α) κήρυξε έκπτωτο τον ανάδοχο του έργου με ειδική συνεδρίαση της Δημαρχιακής επιτροπής (υπ’ αριθμ. 10/2010).
β) ζήτησε την παράδοση των υλικών της θεματοφυλακής από τον ανάδοχο (υπ’ αρ. 105/09-09-2010).
γ) ζήτησε την κατάπτωση υπέρ του δήμου των εγγυητικών επιστολών καλής εκτέλεσης (υπ’ αριθμ. 106/10-09-2010) περίπου 150.000 € και έπεται η συνέχεια….
    Τα χρήματα του κληροδοτήματος είναι διασφαλισμένα και κατατεθειμένα σε λογαριασμό και ανέρχονται στο ποσό των 1.500.000,00 €.
    Αγαπητέ κύριε Κ. Κλωνή η υποκρισία και η αγωνία σας να εμφανιστείτε «βασιλικότερος του βασιλέως» για να εξασφαλίσετε μια «καλή καρεκλίτσα» στο μαντρί δεν μπορούν πλέον να κοροϊδέψουν κανέναν.