20 Σεπ 2010

Ο ΘΩΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ

Τι αναμέτρηση κι αυτή του μεγάλου Καλλικρατικού δήμου Κορινθίων!Δεν φθάνει που πρέπει να βρεις 150 συμβούλους ,πρέπει να πάρεις και την ευλογία των πρώην δημάρχων της πόλης ..Τώρα ειλικρινά σας λέω πως δεν γνωρίζω τι επιρροή  στην κοινωνία του 2010 ο καθόλα σεβαστός Νίκος Κουίνης ή ο Τάκης Δαλακλείδης ή ακόμα και ο  Θωμαίδης ..πάντως ανέκαθεν οι υποψήφιοι έσπευδαν για το χειροφίλημα- ευλογία των παλαιών !
Κι αν στην παρούσα φάση ο Δαλακλείδης έδειξε την εύνοια στον Γιώτη ,βάζοντας την κόρη του στο ψηφοδέλτιο κι ο Κουίνης έγνεψε καταφατικά ...Ο Θωμάς τους έχει τρελλάνει όλους..Απαντά με γρίφους ,κρατά αποστάσεις όσο μπορεί κι όλοι διεκδικούν την εύνοια του ..Μάλιστα μαθαίνω πως πιέζεται απο την μια πλευρά να κάνει μια δήλωση στήριξης .

Στο αποψινό δελτίο του SUPER ξεκαθάρισε πως δεν θα δηλώσει δημοσίως στήριξη σε κανέναν υποψήφιο , όσο κι αν παλιά του στελέχη έχουν μπει στον συνδυασμό του Κώστα Γιώτη..
Αναγνώρισε πως ο Πνευματικός έχει κάνει έργο ,αλλά έσπευσε αμέσως να πει πως κι ο Γιώτης θα μπορούσε να είναι ένας καλός δήμαρχος.
Όταν τον ρώτησα τι λέει για αυτό που επικαλείται ο κύριος Γιώτης πως ο δήμαρχος ολοκλήρωσε τα δικά του έργα έριξε "την μπηχτή του."Αυτά θα έπρεπε ο κύριος Γιώτης να τα πει στις εκλογές του 2006!
Έχουμε ξαναπει πως τώρα είναι η καλύτερη εποχή του Θωμαίδη !Τώρα όλοι τον διεκδικούν κι εκείνος χαλαρός και cool το σκέφτεται....