2 Ιαν 2021

Το 2021 θα είναι ένα έτος ηρωικόν σαν το 1821


(Γεια σου, πιτσιρίκο)

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη θα δώσει τα όπλα στον Τσίπρα,

στον Βαρουφάκη και στον Κουτσούμπα για να κάνουν την Νέα Ελληνική Επανάσταση.

Αυτοί δεν θα τα πάρουν, γιατί δεν θέλουν να χυθεί αίμα και γιατί ο Μητσοτάκης τους βοηθάει, δίνοντας από το Κράτος ενίσχυση στα Κόμματα κάθε χρόνο πολλά δισ. ευρώ.

Η Γιάννα, όμως, θα επιμείνει, γιατί θέλει μια πιο real version του εορτασμού των διακοσίων (200) χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 (που σε μια εβδομάδα μετατράπηκε σε εμφύλιο).

Απελπισμένη θα απευθυνθεί στον Ρουβίκωνα και στον Λάκη Λαζόπουλο (θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το σενάριο), για να ξεκινήσει η όλη φάση.

Αυτοί θα δεχθούν να πάρουν τα καριοφίλια και θα ξεκινήσουν μάχες στην Πλατεία Μαβίλη και στο Κολωνάκι με την Αστυνομία.

Τα καριοφίλια θα ναι άσφαιρα, για να μην σκοτωθεί κανένας και γιατί δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν όπλα τα παιδιά· και ο Λαζόπουλος δεν πήγε φαντάρος και, γενικά, είναι υπέρ της ειρηνικής μεταφύτευσης.

Θα πετάνε φέιΚ βολάΝ με την φωτογραφία του Χρυσοχοΐδη με μουστάκι του Χίτλερ (ιδέα του Λαζόπουλου).

Τα Εξάρχεια δεν θα συμμετέχουν στις μάχες γιατί θα ανακηρυχθούν ως πρωτεύουσα του Νέου Ελεύθερου Κράτους, όπως είχε γίνει τότε με το Ναύπλιο.

Με προσωρινή πρωθυπουργό την Γιάννα και Πρόεδρο της Βουλής την Γιαμαρέλλου, που θα ναι υπεύθυνη για τους εμβολιασμούς.

Η Αστυνομία θα τους συλλαμβάνει όλους και θα τους κάνει το εμβόλιο είτε το έχουν κάνει είτε όχι. Αμέσως μετά θα τους αφήνει ελεύθερους.

Τότε θα έρθει ο Μακρόν με την γυναίκα του, την Μπριζίτ, με μια φρεγάτα, για να φέρει την ειρήνη και την ευημερία στους Έλληνες

Θα κάνει προσωρινή διακομματική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Βελόπουλο (που ως τότε θα ‘χει βγάλει και αυτός εμβόλιο) και μετά χαράς θα το κάνουν όλοι, γιατί θα ναι Ελληνικό Προϊόν.

Τα Νοσοκομεία θα έχουν καταργηθεί, γιατί θα είμαστε όλοι υγιείς και χαρούμενοι μετά από μια τέτοια μεγάλη επανάσταση.

Το καλοκαίρι θα έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα, για να μείνουν μόνιμα και έτσι θα γίνουμε μια Μεγάλη Ιμπεριαλιστική δύναμη. Που όμοια της δεν υπάρχει στην Ιστορία και όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη θα λέγονται Έλληνες .

Και θα ναι πολύ περήφανοι, γιατί οι Έλληνες είναι πρώτοι σε όλα.

Αυτά γράφουν τα βιβλία, που θα διανέμει δωρεάν σε όλους ο Άδωνις,

που είναι κι αυτός πρώτος (αλλά δεν τον καταλαβαίνετε μερικοί).

Στο τέλος της επανάστασης θα γίνει μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο με τον Σάκη Ρουβά να ξεσηκώνει τα πλήθη με τραγούδια του Θεοδωράκη, του Μικρούτσικου και του Γονίδη.

Φιλώ σας.Την Αγάπη μου! Να το διασκεδάζετε όσο μπορείτε.

Γιατί έχουμε επανάσταση να κάνουμε και πρέπει να σοβαρευτούμε με το νέο έτος και έπος.

Χάρης

(Αγαπητέ Χάρη, πολύ χαίρομαι που θα γίνει Επανάσταση μέσα στο 2021. Μια και εγώ βρίσκομαι στη Ζάκυνθο, θα υποδυθώ τον Διονύσιο Σολωμό. Θα ανεβώ στο λόφο του Στράνη και θα γράψω τους “Εθελόδουλους Προσκυνημένους” και τον “Ύμνο εις την Αφασίαν”. Να είσαι καλά. Καλή χρονιά και καλή λευτεριά!)


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net