28 Οκτ 2020

Νέα διευθύντρια στην Ιατρική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Κορίνθου η Τίνα Γεωργάκη


 Νέα Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κορίνθου είναι από χθες η Σταματίνα (Τίνα) Γεωργάκη, η οποία είναι και Διευθύντρια του Ακτινοδιαγνωστικού Εργαστηρίου. Την θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κατείχε εδώ και έξι χρόνια ο κύριος Νίκος Καμπάς. O κ. Καμπάς σε δήλωσή του ανέφερε εκτός των άλλων τα εξής: "Μετά..

από 6 επίπονα χρόνια παραδίδω την «ηλεκτρική καρέκλα» του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝ Κορίνθου στην συνάδελφο μου Τίνα Γεωργάκη της οποίας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε καιρούς δύσκολους και πονηρούς.Ο Διοικητής μας Γρηγόρης Καρπούζης  έχει αναφαίρετο δικαίωμα να επιλέξει προσωπικά τους συνεργάτες του για να συνεχίσει το έργο του. Στήριξα και συνεχίζω να στηρίζω τον Διοικητή μας, όπως το δήλωσα ξεκάθαρα και στο Υπεάρχη κο Καρβέλη στην προχθεσινή μου επίσκεψη,  για το καλό του Νοσοκομείου και των ασθενών μας."

*To jenny's World εύχεται  καλή επιτυχία στην κυρία Γεωργάκη μια εκλεκτή και με ξεχωριστό ήθος γιατρό,στο ομολογουμένως δύσκολο,λόγω της πανδημίας, έργο της .