3 Σεπ 2020

Η κυβέρνηση αποφάσισε να μην ανοίξει καθόλου τα σχολεία, γιατί οι Έλληνες τα ξέρουν όλα


Σοκ έχει προκαλέσει, η απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξουν καθόλου φέτος τα σχολεία, για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Τα σχολεία δεν θα ανοίξουν μετά από εντολή Μητσοτάκη, ο οποίος θέλει τα Ελληνόπουλα υγιή (όπως και τους γονείς και τους παππούδες), ώστε να μην τα τινάξουν χιλιάδες Έλληνες και αυξηθεί το χρέος, που αναλογεί σε κάθε πολίτη της χώρας. 


Σε συνέντευξη που έδωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, δήλωσε, πως τα Ελληνόπουλα δεν χρειάζεται να πηγαίνουν στο σχολείο, αφού τα ξέρουν όλα, επειδή είναι Έλληνες.

Πράγματι, οι Έλληνες τα ξέρουν όλα και αυτό το διαπιστώνουμε καθημερινά τόσο στις συναναστροφές μας, όσο και στα social media, όπου φαίνονται ξεκάθαρα οι τρομερές γνώσεις των Ελλήνων επί όλων των θεμάτων.

Τα σχολεία είναι περιττά στην Ελλάδα, αφού το να γεννιέσαι Έλληνας, είναι απόδειξη τεράστιας γνώσης, μεγαλείου και αθωότητας για όλα.

Βέβαια, πιάνει φωτιά στις Μυκήνες, κάνουν όλοι υστερίες για τα “αρχαία”, αλλά, αν τους ρωτήσεις, πού ακριβώς είναι οι Μυκήνες, οι μισοί θα ψάχνουν γύρω από την Μύκονο -Μυκήνεεεεες!!!- αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Είναι καλό, που δεν θα ανοίξουν καθόλου φέτος τα σχολεία, γιατί η κυβέρνηση θα μπορέσει να δώσει τα χρήματα της Παιδείας στους καναλάρχες, για να μας μάθουν από τα κανάλια τους, πώς να φοράμε σωστά τη μάσκα, αφού πλύνουμε πρώτα τα χέρια μας πολύ σχολαστικά.

Στους καναλάρχες πρέπει να δοθούν και τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από τις μάσκες και τα σχολικά παγούρια.

Όσο για το τι θα κάνουν τα παιδιά, αφού δεν θα έχουν σχολείο φέτος, μπορούμε να τα βάλουμε όλα στην τηλεκπαίδευση.

Όχι για να εκπαιδευτούν, αλλά για να διδάξουν.

Τα Ελληνόπουλα μπορούν να διδάξουν μέσω του Διαδικτύου τα παιδιά των άλλων χωρών που δεν έχουν το προνόμιο να έχουν γεννηθεί Έλληνες, με αποτέλεσμα να μην τα ξέρουν όλα με το πού γεννιούνται.
Αντί να εξαπλωθεί ο κορωνοϊός, τα Ελληνόπουλα θα εξαπλώσουν τις γνώσεις τους σε όλο τον κόσμο.

(Όλα αυτά τα βούρλα που βλέπετε εκεί έξω, έχουν πάει σχολείο και το έχουν τελειώσει. Τέτοια βαριά αμορφωσιά δεν έχει υπάρξει τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα. Αμορφωσιά από τη μία, άποψη για όλα από την άλλη. Αντί να ασχολούμαστε, με το το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία και πόσα παιδιά θα είναι σε κάθε τάξη, καλό θα ήταν, να αποκτήσουμε ένα εκπαιδευτικό σύστημα σαν της Φινλανδίας.)


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net