27 Μαρ 2018

Μας σαλτάρανε εντελώς; Επιστράτευση δια πάσα νόσο!


Της Τζένης Σουκαρά

Ελλάς το μεγαλείο σου!
Και εν προκειμένω το μεγαλείο αφορά τις ισορροπίες τρόμου που διατηρούνται στην καρδιά αυτού του έθνους , του οποίου δίνει ανάσα ζωής και οξυγόνο ο..διχασμός!
Έτσι απαντάται και το ερώτημα πώς την βγάζουν οι Έλληνες με τόσα μνημόνια στο κεφάλι και..


διατηρούν δέρμα σφριγηλό
και μυαλό ακανθώδες!

Ο εσωτερικός πόλεμος αγαπητέ μου μας διατηρεί σε φόρμα!
α)Κοίταξε σήμερα τα πρόσωπα όλων, μετά τα γεγονότα της Τούμπας!
Κοίταξε τους ΠΑΣΟΚτζίδες, την γιαγιά την Θεσσαλονικιά στην ταράτσα με το τουφέκι, τους ΑΕΚτζήδες που γυαλίζει το μάτι τους, τους Ολυμπιακούς που δικαιώνονται και κερνάνε όλο το καφενείο, και τους Παναθηναικούς που σήμερα γελάνε για τα ξεπεσμένα μεγαλεία των τωρινών. Πρώτη φορά βλέπω λαό να ταυτίζεται τόσο πολύ με το …”κεφάλαιο”!
β)Κοίταξε τους πατριώτες με τα όπλα και τις παλάσκες έτοιμοι κομάντος, ολόφρεσκοι ,σπαρταριστοί , να έχουν βγει με τις ντουντούκες κατά των ποιων; Των εθνομηδενιστών ! Αφήνοντας τον Ερντογάν να χωρίζει τα ψάρια τα ολόφρεσκα απο τα παστά, παστέ μου μπακαλιάρε!
Ένα συλλαλητήριο για τον Ερντογάν δεν κάναμε πατριώτη, παρά μόνο για τον Μέγα Αλέξανδρο! Γιατί αυτός ο περιορισμός κομάντο μου; 
Κουμάντο και στα συλλαλητήρια!
γ)Κοίταξε σήμερα μετά τους αριστερούς Original , με τους αριστερούς κυβερνώντες! Και μετά ψάξε να βρεις τους ακραίους της δεξιάς με τις νόρμες του Κυριάκου!
δ) Σήκωσε το βλεμμα και κοίταξε τους Στυμφάλιους της προηγούμενης Παρασκευής και τον Σταματόπουλο ομιλητή, ρόδισαν τα μάγουλα μόλις ακούστηκαν οι ιαχές πολέμου.Και τον Πνευματικό όμως όταν είπε πως θα πάρουμε νερό και απο τις εφεδρείες.
ε) Και μετά τρέχα στην Ερμού για να δεις την μάχη του γραφειου, του υπογείου, του ισογείου, του γκισέ, των εξωδίκων,των δελτίων, των μαρτύρων και μαρτυριών!
Δες την χαρά του όχλου ,όταν γίνεται επιστράτευση δια πάσαν νόσο!
Με το χαμόγελο στα χείλη πάνε οι φαντάροι μας μπροστά.Πού πάτε ορέ αδέλφια; Μας σαλτάρανε εντελώς;