27 Μαρ 2018

Τους πήρε σβάρνα η κωνοποσκοτώστρα!!!!


«Φέτος στην Πελοπόννησο όλοι κερδίζουμε την μάχη πατριώτη!»
Τι κι αν μας φοβέρισε ο ιός του Νείλου;Στην Αγορά του Αλ Χαλίλι εφοδιαστήκαμε τις κουνουποσκοτώστρες της Περιφερείας και .. «μπαμ και κάτω» το κουνούπι το αλλοδαπό.
Υπήρξαμε Περιφέρεια πιλότος και στην κωνοποκτονία  μην το λησμονούμε και ήλθε ο κώνωψ ο αλλοδαπός , ο θρασύς και ύπουλος να δοκιμάσει  το κύρος της γης του Πέλοπος .


Ήλθαν τα κρούσματα και οι άμαχοι στις ενταντικές και απειλήθηκε η τουριστική σεζόν. Βγήκαν ανακοινωθέντα  στης γης τα λασπόνερα!
Στην μάχη αυτή με τα ελικοειδή και τους ιπτάμενους του Πέτρου συνελλήφθησαν και κρατήθηκαν αιχμάλωτοι κάαατι κώνωπες …να!
Κρατήθηκαν, φυλακίσθηκαν, εβασανίσθησαν ,έγιναν πειραματόζωα μέχρι να ομολογήσουν ποιος του έφερε εδώ και ετσαλάκωσαν το πρεστίζ της Περιφερείας  και το πέτο του Καμπόσου!
Ο ΚΕΕΛΠΝΟΣ φοβήθηκε σου λέει. Αυτός ο θυμός του Πέτρου  έχει τάσεις επιδημιολογικές γι αυτό αποφασισθηκε η κράτηση των αιχαμλωτισμένων κωνοποειδών στα υπόγεια της Εθνάρχου Μακαρίου προς παρατήρηση. Από την άλλη σου λέει, εάν ο Πέτρος τα εκγυμνάσει θα αποκτήσει ιπτάμενο στόλο και αλί αλί και τρισαλί στας επόμενας εκλογάς τι μέλει γεννέσθαι στους επίδοξους αντιπάλους!
Κάπως έτσι σκέφθηκε ο ΚΕΕΛΠΝΟΣ και αποφάσισε να συνταχθεί με την αγωνία του Περιφερειάρχου που εράντιζε δίχως αποτέλεσμα (;) όλο αυτό το διάστημα και του έδωσε το πράσινο φως να… ξαναραντίσει!
Και ξέρεις αναγνώστη μου ψεκασμένε για τα κωνοελικόπτερα,σε αυτό το πρόγραμμα καταπολέμησης   μαζί με τους ψεκασμούς ψεκάζονται και ευρώπουλα μόνο που κάποιοι δυστυχείς ακόμα και τώρα κρατούν ομπρέλες.Αυτά έχει η μάχη της κωνοποσκοτώστρας ! Σε παίρνει και σένα ο…χάρος μπροστά στην επιδημία!

Τζ.Σουκ.

ΜΟRIASNEWS.GR 7-8-17