10 Νοε 2016

Ο Αλέξης Τσίπρας προσκαλεί στην Αθήνα τον Ντόναλντ Τραμπ


Μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε στον νεοεκλεγμένο πρόεδρο συγχαρητήρια επιστολή και τον προσκαλεί στην Αθήνα. 

Στην επιστολή του, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ αποτελεί συνέχεια της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα και ο καπιταλισμός καταρρέει.


 Ο Αλέξης Τσίπρας προσκαλεί τον Ντόναλντ Τραμπ, να έρθει στην Αθήνα με τον απερχόμενο πρόεδρο Ομπάμα στις 15 Νοεμβρίου, αλλά ο Τραμπ δεν ταξιδεύει στο ίδιο αεροπλάνο με σκυλάραπες, γιατί του μυρίζουν.

Η ελληνική κυβέρνηση βλέπει, πως, μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, η προγραμματισμένη επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα θα είναι ένα φιάσκο, αφού ο Ομπάμα τον ήπιε μαζί με την Χίλαρι Κλίντον (την οποία στήριξε ανοιχτά και δυναμικά στην προεκλογική της εκστρατεία), οπότε τώρα είναι εντελώς αδύναμος να παρέμβει στις Βρυξέλλες και να επηρεάσει θετικά την ελάφρυνση του χρέους της χώρας μας.

Ο Αλέξης Τσίπρας ελπίζει, να αποδεχτεί ο Ντόναλντ Τραμπ την πρόσκλησή του και να έρθει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να πάει τον Ντόναλντ Τραμπ στην Καισαριανή, για να καταθέσει στεφάνι, ενώ θα του ζητήσει να κάνει και μια δήλωση για το ελληνικό χρέος.

Αν ο Ντόναλντ Τραμπ απειλήσει την Μέρκελ, πως θα ρίξει πυρηνικά στην Γερμανία, αν δεν γίνει διαγραφή μέρους του χρέους της χώρας μας, είναι βέβαιο πως οι Γερμανοί θα διαγράψουν όλο το χρέος και θα μας δώσουν και μερικά δισεκατομμύρια, για να επιστρέψει η Ελλάδα στην ανάπτυξη και να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να πάρει τον Ντόναλντ Τραμπ και να τον πάει στις Κυκλάδες, γιατί, αν φωτογραφηθεί ο Τραμπ αγκαλιά με την Μελάνια στην Καλντέρα της Σαντορίνης, θα έρθουν το επόμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα πάνω από 30 εκατομμύρια Αμερικανοί τουρίστες και θα γλιτώσουμε από τους Κινέζους που έχουν κατακλύσει το σύμπαν και είναι κιτρινιάρηδες, σκατόφατσες και χαμηλοκώληδες.

Αν μάλιστα αναλάβει ο Πάνος Καμμένος να ξεναγήσει τον Ντόναλντ Τραμπ και να τον ταΐσει αστακούς σε καμιά ταβέρνα της Πάρου, δεν αποκλείεται ο Τραμπ να πάρει την Κωνσταντινούπολη και να μας την δώσει δώρο.

Το ιδανικό σενάριο θα είναι, η Ελλάδα να γίνει πολιτεία των ΗΠΑ, ώστε, όταν γίνονται αμερικανικές εκλογές, να μετράει και πάλι η ψήφος των Ελλήνων, και να λένε το 2020 οι δημοσιογράφοι του CNN πως «αν ο Τραμπ πάρει την Φλόριντα, την Νεβάδα και την Ελλάδα, θα εκλεγεί και πάλι πρόεδρος», οπότε θα νιώθουμε κι εμείς σπουδαίοι και εθνικά υπερήφανοι.

Αν έρθει τελικά ο Ντόναλντ Τραμπ στην Ελλάδα, θα υπάρξει πρόβλημα, με το τι θα κάνουν τον Μπαράκ Ομπάμα που έρχεται για επίσημη επίσκεψη, αλλά η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να αναθέσει στην Αχτσιόγλου και στην Κουντουρά, να πάνε τον Ομπάμα μια βόλτα στην Ακρόπολη, να του χαρίσουν τίποτα τσολιαδάκια, να τον ταΐσουν και κάνα σουβλάκι στον Μπαϊρακτάρη και να τον ξαποστείλουν ευγενικά.


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net