10 Νοε 2016

Ρόμπερτ ντε Νίρο για Τραμπ: Τώρα δεν μπορώ να του ρίξω μπουνιά. Θα μετακομίσω στην Ιταλία (BINTEO)


Στις αρχές Οκτωβρίου, ο κορυφαίος Ρόμπερτ ντε Νίρο είχε δηλώσει on camera για τον υποψήφιο, ακόμη τότε, Ντόναλντ Τραμπ: «Είναι τόσο ηλίθιος, είναι αλήτης, είναι σκύλος, είναι γουρούνι».
Αυτό, ωστόσο, που εκτός των άλλων, έκανε τη διαφορά, ήταν ότι ο θυμός του ντε Νίρο για την «περίπτωση» Τραμπ κορυφώθηκε...


με τη φράση: «Ε, λοιπόν θα ήθελα να του ρίξω μια μπουνιά στα μούτρα».

Τί λέει τώρα, που ο Τραμπ εξελέγη 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ;

Εκφράζει την απογοήτευσή του για την νίκη του Ρεπουμπλικανού.

Και μεταξύ αστείου και σοβαρού, λέει, ότι ίσως χρειαστεί να μετακομίσει στην Ιταλία (έχει ιταλική υπηκοότητα), διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι είναι υποχρεωμένος πλέον, να σεβαστεί τη θεσμική θέση του Προέδρου.

Σε εμφάνιση του στην εκπομπή του Jimmy Kimmel «Live!» στο ABC, την Τετάρτη το βράδυ, ο Ντε Νίρο μίλησε, για το πώς αισθάνεται μετά τη νίκη-έκπληξη του Τραμπ.

Όταν ο Kimmel τον ρώτησε «Θέλεις ακόμη να ρίξεις μπουνιά στα μούτρα του Τραμπ;», συμπληρώνοντας ότι «νομίζω, όμως, ότι τώρα ίσως σε συλλάβουν γι αυτό», ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο απάντησε:

«Δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο τώρα, είναι πρόεδρος. Και είμαι υποχρεωμένος να  σεβαστώ τη θέση... Απλά, πρέπει να δω τι θα κάνει και ποιά στάση θα ακολουθήσει σε ορισμένα θέματα. Και όπως βλέπουμε, ακόμη και σήμερα σε πολλές πόλεις, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι αναστατωμένοι και διαμαρτύρονται…» είπε.





ΠΗΓΗ: tvxs.gr