9 Απρ 2016

Ο καφές και οι φωτό της Φώφης! - της Τζένης


Στην Κόρινθο βρέθηκε χθες η Φώφη Γεννηματά για να πιει ένα καφέ μαζί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ (όσα απέμειναν) και να συνεχίσει τον δρόμο της για την Μεγαλόπολη και την Τρίπολη. Η παρουσία περισσότερων παρευρισκομένων του αναμενόμενου..


 αριθμού ήταν και η είδηση,όχι της ημερας, αλλά του πολεοδομικού τετραγώνου του κέντρου της πόλης της Κορίνθου.
Η επόμενη είδηση η οποία θα συζητηθεί μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, συνοδεία κρουασάν στα καφέ και στα ορθάδικα, είναι ο διακριτικός "επαναπατρισμός" κάποιων  που πράγματι  "έσκασαν μύτη" χθες.

Κατά τα άλλα η Φώφη  δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι
"Έχουμε υποχρέωση να απαντήσουμε στην αγωνία του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα σήμερα που βλέπουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για άλλη μια φορά, όπως ακριβώς έκανε και το 2015 χάνει πολύτιμο χρόνο. Διαπραγματεύεται χωρίς σχέδιο και χωρίς στρατηγική και με δεδομένες τις ακραίες θέσεις που διαχρονικά εκφράζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, οι άγονες συγκρούσεις που η κυβέρνηση προκαλεί, θέτουν σε κίνδυνο την οικονομία της χώρας και απομακρύνουν, δυστυχώς, την ελπίδα για μείωση του κόστους εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους.
Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση με τις επιλογές της φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη και εξαθλιώνει καθημερινά τους φτωχούς."

Κατόπιν φωτογραφήθηκε ατελείωτα με τους περισσότερους των παρευρισκομένων  με το ίδιο χαμόγελο, αντάλλαξε χειραψίες και συνεχισε τον δρόμο της.Για το μέλλον της Κεντροαριστεράς πάντως δεν μίλησε επ ακριβώς, διότι τα πράγματα εκεί είναι στάσιμα και μπερδεμένα,  γι αυτό και επιτάχυνε το βάδιν της για να μην υπάρξει ερώτηση συγκεκριμένη απο τους δημοσιογράφους.

Τζενη Σουκ.

( Ευχαριστω Όλους τους αγαπημένους συναδέλφους που την ερώτηση μου δεν την έβαλαν στα βίντεό τους αλλά η φωτογραφία μου σε όλο τα φωτορεπορτάζ κυριαρχεί. Γιατί αγάπες μου δεν βάλατε και τις δικές σας; Φιλάκια!)


* η φωτό είναι του Θύμιου Τσαρμπού