9 Απρ 2016

Τι να μας πει και ο Αυγενάκης ; - Της Τζένης


Τωρα θα μου πεις αναγνώστη μου είχε κόσμο ο Αυγενάκης εχθές στο Εργατικό Κέντρο; 
 Θα σου πω ναι! Περισσότερο απο εκείνον του κεντρικού καφέ που υποδέχθηκε την Φώφη και θα με θεωρήσεις προκατελημένη...

 και δεν το θέλω. Θα σου πω όμως πως δεν κάνεις τέτοια λάθη εσύ κόμμα "που καλπάζεις δημοσκοπικά" και κλείνεις την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου για να συνεδριασει μόνο διευρυμένη Νομαρχιακή σου! Αλλιώς καλείς λαό γιατί βλέπουν και οι γειτόνοι και κάνουν σφυγμομέτρηση.
Φτωχή και η φωτό και τι να σου κάνω ; Θα εστιάσω στα φτωχα δικηγορικά κοστούμια και ταγιερ για να δώσω την εικόνα της επόμενης ημέρας , της ευημερούσας !

Πάντως ο Αυγενάκης είχε τέμπο ,είχε τόνο στην φωνή αγωνιστικό! Δεν μπορώ να πω!Στην συνέντευξη τύπου εξήγησε με στόμφο πόσο διεφθαρμένος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ο ψεύτης, που τον κατάλαβε ο λαός ο παντογνώστης και πανέξυπνος και οσονούπω θα φέρει και πάλι την ΝΔ στην εξουσία για να μας επαναφέρει στο 2014 που όλα ήταν σωστα καμωμένα και νοικοκυρεμένα. 

Το έργο δηλαδή αναγνώστη μου είναι σε πλήρη επανάληψη με συνέχειες πολλές...Δεν έχει νέα σεζόν κτλ.Ούτε Κέβιν Σπέισι "House of cards"! 

Κι όταν ρωτήσα τον κύρο Αυγενάκη, εκτός απο τον καταγγελτικό του λόγο,εαν  θα μας πείτε και τι θα κάνει η ΝΔ εδώ που φτάσαμε με προσφυγικό εκκρηκτικό και διαπραγματευση που θα μας φτάσει μέχρι το καλοκαίρι , με ασφαλιστικό φωτιά και φορολογικό καταιγίδα,εκείνος χαμήλωσε το βλέμμα και μας είπε ότι τώρα συντάσσονται οι προτάσεις του κόμματος και την επόμενη εβδομάδα ,άντε μέχρι την Λαμπρή θα τις μοιράσουμε αντί Αυγων για Χριστός Ανέστη! 

Κάπου εκεί θα συναντηθούμε και με την Άτζελα το βλέπω εγω...