18 Ιαν 2016

Αθ. Χρισταρά: " Και οι ιδιώτες γιατροί να βοηθήσουν το Νοσοκομείο"


Το Νοσκομείο Κορίνθου βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.Όλη την προηγούμενη εβδομάδα απασχόλησε την επικαιρότητα μετά τις δημόσιες αποκαλύψεις γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και εργαζομένων. Με δημόσια τοποθέτησή της....
 
 η Αθανασία Χρισταρά,ιατρός πνευμονολόγος, αντιδήμαρχος Κορίνθου καλεί του ιδιωτες γιατρούς να βοηθήσουν!

"Δεν μπορεί να λείψει κανένας από το προσκλητήριο!

 Οσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, δημιουργούν θλίψη και αγωνία στους Κορίνθιους ,οι οποίοι βλέπουν το νοσηλευτικό μας ίδρυμα να καταρρέει.

Για τους ιατρούς μάλιστα η αγωνία αυτή έχει ιδιαίτερη συναισθηματική βαρύτητα διότι οι περισσότεροι στο Νοσοκομείο Κορίνθου, περάσαμε μία σημαντική περίοδο της επιστημονικής μας κατάρτισης, έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές και μας πλημμυρίζουν οι μνήμες.

Το Νοσοκομείο είναι υπόθεση όλων μας και κανένας δεν πρέπει να λείψει από το προσκλητήριο για την διάσωση του που κάνει η διοίκηση αλλά και οι εργαζόμενοι.

Αφορά και τους ιατρούς που με πολλές δυσκολίες υπηρετούν σε αυτό αλλά και όλους όσους ιδιωτεύουν.

 Το επίπεδο της ιατρικής περίθαλψης των Κορινθίων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την επιστημονική και υλικοτεχνική επάρκεια του Νοσοκομείου μας.

Θεωρώ αυτονόητη αυτή την στιγμή την στράτευση ΟΛΩΝ των ιατρών της Κορινθίας για να ξεπεράσει τα προβλήματα το ίδρυμα.

Ολοι οι ιατροί οφείλουμε να συνδράμουμε με τον τρόπο που ο καθένας μπορεί εθελοντικά στις ανάγκες του Νοσοκομείου, εφ’ όσον η διοίκηση κρίνει ότι μπορούμε να βοηθήσουμε και σε όποιον τομέα κρίνει αυτή.

Προσωπικά δηλώνω εθελόντρια ιατρός και θα ανταποκριθώ άμεσα σε ότι μου ζητηθεί ή μπορεί να είμαι χρήσιμη."

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ

Ιατρός-Πνευμονολόγος