5 Νοε 2012

"Ξεκόλλησε" το έργο της διάνοιξης της οδού Ιωνίας στη Μπαθαρίστρα! ( Δείτε το φωτορεπορτάζ!)

      Αξιοπρόσεκτη  η ανταπόκριση του Δήμου Κορινθίων, στο πρόσφατο..
 
 φωτορεπορτάζ του Jenny's world, για το τι  φταίει και δεν προχωράει το έργο διάνοιξης της οδού Ιωνίας 

 Για ακόμη μία φορά το Jenny's world έγινε η αιτία και έδωσε την αφορμή για να επιλυθούν κάποια από τα προβλήματα της πόλης μας. Γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.


 

Οι  κολόνες τις ΔΕΗ "έφυγαν" επιτέλους από τη μέση του δρόμου και τοποθετήθηκαν έξω από αυτόν. Θετικότατη εξέλιξη για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων. 




Οι εργασίες στην οδό Ιωνίας άρχισαν προς μεγάλη χαρά και ανακούφιση των κατοίκων της Μπαθαρίστρας.  Όπως έχουμε ξανά πει  πρόκειται για ένα μεγάλο έργο , που θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα λύσει αρκετά προβλήματα. Το έργο φαίνεται πως ξεκόλλησε. Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε τουλάχιστον.








Εμείς ευχόμαστε, να παραδοθεί σύντομα στους κατοίκους της περιοχής ο δρόμος, ώστε να πάψει η ταλαιπωρία που υφίσταντο και για τους καθημερινούς πεζοπόρους - περπατητές που κάνουν τον περίπατό τους εκεί, ευχόμαστε να γίνουν πραγματικότητα τα πεζοδρόμια δύο μέτρων που προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός.




Και που είστε Παλικάρια; Θέλω να πιστεύω πως δεν θα γίνει πάλι της ΕΛΛΑΔΑΣ!
Να μην έχουμε ράβε - ξήλωνε και δουλειά να μην σου λείπει..
Αυτά τέλος!

Η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος πρέπει να σταματήσει κάποτε. Και το κάποτε είναι τώρα! Η χώρα δεν αντέχει άλλη "αιμορραγία" φτάνει!

Φροντίστε λοιπόν, να περάσουν εγκαίρως τα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, όμβριων υδάτων, ηλεκτροδότησης, τηλεφωνίας, οι οπτικές ίνες κτλ, γιατί δεν θέλω μόλις ασφαλτοστρώσετε  να αρχίσετε να ξανασκάβετε.


Εμείς από εδώ, από το Jenny's world, ευχαριστούμε  για την ανταπόκριση των ιθυνόντων. Γνωρίζουμε πλέον πως μας διαβάζουν  ανελλιπώς και θα φροντίσουμε στο μέλλον να γίνουμε ακόμα πιο χρήσιμοι,για τους συμπατριώτες μας!

Καλή συνέχεια.