13 Σεπ 2012

Ο Δενδιας αιφνιδίασε,ήλθε στο 6ο ΣΠ και απαξίωσε για μια ακόμη φορά τους βουλευτές της ΝΔ!


Συνεχίζουμε την ροή πληροφοριών για την σημερινή αιφνιδιαστική επίσκεψη Δένδια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ουδείς γνώριζε την σημερινή επίσκεψη του....


Ούτε οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ στην Κορινθία. 


Εαν πράγματι αυτό συμβαίνει τότε δυστυχώς τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά.

Δηλαδή η ηγεσία, όχι μόνο δεν πληροφορεί, αλλά αγνοεί και απαξιώνει τους τρεις κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νομού για επίσκεψη υπουργού σε έναν χώρο΄που μετατράπηκε παράνομα προσφάτως σε στρατόπεδο λαθρομεταναστών, και  που η τοπική κοινωνία, η εκλογική τους περιφέρεια είναι καθολικά αντίθετη.


Εαν συμβαίνει αυτό τα πράγματα είναι περισσότερο σοβαρά απο ότι νομίζουμε και οι αποφάσεις είναι προκαθορισμένες να εφαρμοστούν με το απόλυτο πλάνο .

Γι αυτό και δεν έχουμε ακούσει κουβέντα "για την ταμπακέρα" μετά απο εκείνη την συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου με  τα περίφημα "δεν γνώριζα" και ¨διαφωνώ"!


Γι αυτό και το περίφημο ραντεβού με τον Ν. Δένδια δεν πραγματοποιειται.Εξαιτίας του εξαιρετικά "ολίγου" και "φοβισμένου" των τριών βουλευτών της Κορινθίας.

Όση κριτική και να ασκήσουμε σε προηγούμενες εποχές και για όποια χρονική περίοδο, αυτό ποτέ δεν ξανάγινε στην Κορινθία.

Ποτέ δεν έπεσε κανείς αμαχητί διεκδικώντας έναν μεγάλο στόχο ή αποτρέποντας ένα μεγάλο πρόβλημα.


Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια. 
Άσχετα με την περίοδο που διανύουμε ,μέσα στην οποία το πολιτικό και αξιακό μας σύστημα περνάει βαθύτατη κρίση, πρέπει να παραδεχτούμε πως ούτε την περίοδο Γ.Ποττάκη, ούτε επί εποχής Στ. Δήμα, ούτε επί Θ. Κοτσώνη, ούτε επι Αν. Παπαληγούρα  (στο θέμα της υδροδότησης μάλιστα είχε βρει την συμπαράσταση των Χωρέμη -Μανωλάκη οι οποίοι κατά τη ν ψηφοφορία στην Βουλή είχαν πάει κόντρα στο κόμμα τους ),ούτε επι Π. Μπεγλίτη θα μπορούσαν να συμβούν όλα αυτά. 

Σπέκουλα αλλά και σοβαρή κριτική μπορεί να γίνεται στα έργα και στις ημέρες τους.
Κρίθηκαν και κρίνονται.

Αλλά η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν θα πέρναγε αμαχητί ,εν αγνοία τους και κυρίως προσβλητικά και απαξιωτικά προς έναν ολόκληρο νομό μια τόσο σοβαρή απόφαση.

Εύχομαι να μην ζήσουμε την απόλυτη ταπείνωση!


Tζένη Σουκαρά