2 Απρ 2012

Αντίθετος στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών ο δήμος Αργους


Την κάθετη διαφωνία της στο ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρου κλειστής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στο Κουτσοπόδι Αργολίδας, εκφράζει η δημοτική αρχή Αργους - Μυκηνών.
Σε ανακοίνωση του δήμου Αργους...

 
  με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, αλλά και την ερώτηση του βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Ανδριανού, επισημαίνεται, πως «δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις και όσους κατεργάζονται σενάρια που ελλοχεύουν κινδύνους για τον δήμο μας, ότι θα μας βρουν αντίθετους και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αποφασίσει για εμάς χωρίς εμάς».

Υπογραμμίζεται δε, πως, σε περίπτωση που οι πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχετικά με τη δημιουργία κέντρου κράτησης, «ο δήμος Αργους - Μυκηνών δεν θα εξυπηρετήσει τις προεκλογικές σκοπιμότητες κανενός και δεν θα δεχθεί σε καμία περίπτωση οτιδήποτε μπορεί να υποβαθμίσει τη ζωή των δημοτών του».

«Κανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο στην αναπτυξιακή πορεία που έχουμε χαράξει και υλοποιούμε με καθημερινούς αγώνες. Ο δήμος Αργους - Μυκηνών έχει χαράξει αλλαγή πορείας και καμία ενέργεια τρίτων δεν θα σταθεί ανάχωμα σε αυτήν», συμπληρώνει ο δήμος στη σχετική ανακοίνωση
.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr