25 Απρ 2011

Εύκολα η Μπαρτσελόνα - «καταιγίδα» η Ρεάλ


Η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-0 την Οσασούνα και διατήρησε τη διαφορά των οκτώ βαθμών από τη δεύτερη Ρεάλ, η οποία συνέτριψε στο «Μεστάγια» τη Βαλένθια με 6-3.

Στο «Καμπ Νου»  ο Νταβίντ Βίγια άνοιξε το σκορ στο 23' (18ο γκολ στο...
πρωτάθλημα) και στο 87' ο Μέσι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 (31ο γκολ στο πρωτάθλημα).  

Ο Πέπε Γκουαρδιόλα δεν συμπεριέλαβε στην αρχική ενδεκάδα τον Λιονέλ Μέσι και τον χρησιμοποίησε στο 58' στη θέση του Βίγια. Στο β' μέρος μπήκαν στο παιχνίδι και οι Τσάβι,  Ινιέστα.  

Μπαρτσελόνα:  Βαλδές, Ντάνι Άλβες, Μαστσεράνο, Γκ. Μιλίτο (66' Τσάβι), Μάξουελ, Μπουσκέτς, Τιάγκο Αλκάνταρα, Σεϊντού Κεϊτά, Χεφρέν (46' Ινιέστα), Άφελαϊ, Βίγια (58' Μέσι).

Οσασούνα: Ρικάρντο, Νέλσον, Μιγκέλ Φλάνιο, Λολό, Μονρεάλ, Νεκουνάμ, Βάντος, Καμούνιας, Νταμιά (80' Παντιάνι), Σεχούδο (87' Καγέχα), Κίκε Σόλα (80' Τιμόρ).

Η Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο επέστρεψε στο «Μεστάγια» μετά τον θρίαμβο στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την περασμένη Τετάρτη, αλλά συνέτριψε την Βαλένθια με 6-3!

Ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μαδρίτης σρο 23' αλλά έως το ημίχρονο είχαν αναλάβει δράση οι Ιγκουαίν (31', 42' )και Κακά (39' ) και το σκορ είχε γίνει 4-0!  Στο 53' ο Ιγκουαίν σημείωσε το 5-0 κάνοντας χατ-τρικ, ο Σολδάδο μείωσε σε 5-1 (60' ) για να σκοράρει και πάλι ο Κακά δύο λεπτά αργότερα για το έκτο γκολ της Ρεάλ. Το τελικό 6-3 έγινε με γκολ των Ζόνας (80' ), Χόρντι Αλμπα (85' ).

Βαλένθια:  Γκουαΐτα, Μιγκέλ, Στανκεβίτσιους, Ρικάρντο Κόστα, Ματιέ (82' Χόρντι Άλμπα), Μεχμέτ Τοπάλ, Μάντουρο (59' Ζόνας), Μπανέγκα, Πάμπλο Ερνάντεθ, Μάτα, Σολδάδο.

Ρεάλ:  Κασίγιας, Ραούλ Αλμπιόλ, Γκαράι (75' Πέδρο Λεόν), Ρικάρντο Καρβάλιο, Νάτσο, Λασανά Ντιαρά, Γκρανέρο, Κανάλες (63' Τσάμπι Αλόνσο), Κακά, Ιγκουαΐν (66' Κριστιάνο Ρονάλντο), Μπενζεμά.