14 Δεκ 2011

Ποιοι απαρτίζουν τις νέες επιτροπές για τον προσδιορισμό του καθαρού εισοδήματος


Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας
Πρόεδρος ορίζεται η Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Φανή Γκρίτζαλη με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κ. Βάγια Χρυσούλα.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου κ. Νικόλαος Τσίτας με αναπληρώτρια...
την κα. Προκοπία Τωμαδάκη, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Ειδική Επιστήμονας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κα. Ιφιγένεια Πιπή με αναπληρωτή τον κ. Χρήστο Ντούρο, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Ευάγγελος Κυριάκος, Γεωπόνος από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Παπαμιχαήλ, Υπεύθυνο Πληροφορικής για θέματα Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Παναγιώτης Λογοθέτης, Οικονομολόγος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αργολίδας, με αναπληρωτή τον κ. Ιωάννη Αργείτη, επίσης Οικονομολόγο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Κυριακή Τουτζιαρίδου, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου, με αναπληρώτρια την κα. Δήμητρα Σκούρα, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

 Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας

Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Παναγιώτης Πολίτης με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Φανή Γκρίτζαλη.
Τακτικό μέλος ορίζεται η υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Τρίπολης κα. Σωτηρία Τερζιάδου με αναπληρωτή την κα. Ειρήνη Βρούτση, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κα. Αναστασία Σταυροπούλου με αναπληρωτή τον κ. Δημήτριο Κοκκινογένη, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος, Γεωπόνος από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας, με αναπληρωτή τον κ. Ευάγγελο Παρασκευόπουλο, επίσης Γεωπόνο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Γεώργιος Ρούνης, Γεωπόνος Προϊστάμενος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κυνουρίας, με αναπληρώτρια την κα. Ευαγγελία Πέτρη, επίσης Γεωπόνο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Παναγιώτης Τσιβεριώτης, από την Ομοσπονδία Αγροτικών Δημοκρατικών Συλλόγων Αρκαδίας, με αναπληρωτή τον κ. Βασίλειο Γιαννήλο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο κ. Βασίλειος Πετρόπουλος, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Τρίπολης, με αναπληρώτρια την κα. Αικατερίνη Πιερράκου, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.




 Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας
Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Δημοσθένης Ηλιόπουλος με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Μαρία Πληθάκη.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Κορίνθου κα. Αικατερίνη Τσιαπάρα με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Μιχαλούρο, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Κωνσταντίνος Μακρής με αναπληρώτρια την κα. Θεοδώρα Ρούσση, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Μικρός, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κορινθίας, με αναπληρωτή τον κ. Άγγελο Κεφάλα.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιάτου, με αναπληρωτή τον κ. Παναγιώτη Δήμου.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Ελένη Κακάκη, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Κορίνθου, με αναπληρώτρια την κα. Ζωή Αρβανιτάκη, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.






 Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας
Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Παναγιώτης Πολίτης με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κ. Φανή Γκρίτζαλη.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας κα. Φωτεινή Αθανασίου με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Χρισταθάκη, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Καλαμάτας κ. Γεώργιος Κουβελιώτης με αναπληρώτρια την κα. Ευσταθία Αθανασοπούλου, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλλίας κα. Σπυριδούλα Μπέσσα με αναπληρώτρια την κα. Γκρίτζαλη Ανδριάνα, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, Οικονομολόγος για την ΣΥΚΙΚΗ, με αναπληρωτή τον κ. Λάμπρο Λαγό, επίσης Οικονομολόγο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Χρυσανθόπουλος, από την Ομοσπονδία Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Μεσσηνίας, με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Γεωργιόπουλο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Ευγενία Μπαρούτσου, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας, με αναπληρώτρια την κα. Δήμητρα Χιουτέα, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.





 Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας

Πρόεδρος ορίζεται η Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Βάγια Χρυσούλα με αναπληρωτή τον Οικονομικό Επιθεωρητή κ. Παναγιώτη Πολίτη.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Υποδιευθυντής Φορολογίας Εισοδήματος της Δ.Ο.Υ. Σπάρτης κ. Παναγιώτης Φαρλέκας με αναπληρωτή τον κ. Δημοσθένη Κολοβό, Επόπτη Ελέγχου της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κα. Βασιλική Νίκια με αναπληρώτρια την κ. Αφροδίτη Γρηγοράκου, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Νικόλαος Καραμπάσης, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Οικονομικού της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας, με αναπληρώτρια την κα. Χριστίνα Μακρυσοπούλου, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Χρήστος Δημητρόπουλος, από την Ομοσπονδία Αγροτικών Δημοκρατικών Συλλόγων, με αναπληρωτή τον κ. Σπυρίδωνα Παπαδάτο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Γεωργία Ψυχογιού, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Σπάρτης, με αναπληρώτρια την κα. Αρχοντούλα Τσιριγώτη, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.