21 Σεπ 2011

Έκτακτη σύσκεψη για το νερό της Κορίνθου την Παρασκευή στη Περιφέρεια


Τρικυμίες κι αναστατώσεις ποικίλες και πολύμορφες έχει προκαλέσει,δυστυχώς, για μια ακόμη φορά η υδροδότηση της Κορίνθου. 
Έγγραφα αρμοδίων υπηρεσιών βγαίνουν στην δημοσιότητα...
παρά την θέληση τους, άλλα  δημοσιοποιούνται μέσα στην άγρια νύχτα,με δική τους πρεμούρα!
 Εκτός του ότι έχουμε γίνει "σουρωτήρι" κύριοι απανταχού αρμόδιοι διοικητικοί -αυτοδιοικητικοί και τούμπαλιν ,πονηρούληδες- ευσυνείδητοι και τούμπαλιν ,ουδείς απευθύνεται  και στον κόσμο αναλυτικά για να του πει  τι συμβαίνει.
Και προεκλογικά είχαμε κάνει έκκληση το νερό να προστατευθεί παντοιοτρόπως.
.Να δημοσιεύονται οι αναλύσεις τακτικά,να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του..Αν γίνονται όλα αυτά απορώ γιατί δεν δημοσιοποιούνται!Γιατί αφήνουμε τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ να σπέρνουν τον τρόμο με καταγγελίες διάφορες και να βγαίνουν και απο τα στενά όρια του νομού;
Εμείς  σας μεταφέρουμε το κλίμα καχυποψίας που δυστυχώς οι Κορινθιοι έχουν εισέλθει και πάλι.
Πληροφορίες θέλουν η Περιφέρεια να αναλαμβάνει την υπόθεση και την Παρασκευή να συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη με την συμμετοχή αυτοδιοικητικών ,διοικητικών και επιστημονικών φορέων για την προστασία του νερού της Κορίνθου .
Θα αναρωτηθεί κάποιος τότε γιατί βγήκε η χθεσινή  ανακοίνωση πριν απο την σύσκεψη...
Ουδείς γνωρίζει!!
Εμείς τούτη την ώρα δεν θα μπούμε ανάμεσα σε μια κόντρα που κρατα εδώ και πολύ καιρό..Όμως ελπίζουμε αυτην την φορά να μπουν τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση και να δοθεί ένα τέλος στην ανασφάλεια των Κορινθίων!!!