25 Αυγ 2011

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Ο ΠΑΟ! Τριπλή μάχη στο Europa League.


Στη μάχη του Europa League ρίχνονται απόψε Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Δείτε τις ώρες και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα με τους Ισραηλινούς...
της Μακάμπι Τελ Αβίβ(21:15, Nοvasports 1).

Κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι ο Αλέξανδρος Τζόρβας, με κεντρικό αμυντικό δίίδυμο τους Καντέ, Μπουμσόνγκ, δεξί μπακ το Λουκά Βύντρα και αριστερό το Νίκο Σπυρόπουλο. Μοναδικό αμυντικό χάφ θα είναι ο Κώστας Κατσουράνης, με κεντρικούς χαφ τον Σωτήρη Νίνη και τον Ζέκα. Στην επίθεση θα κινείται αριστερά ο Σεμπαστιάν Λέτο, δεξιά ο Κουίνσι Οβούσου, και στην κορυφή ο Τοτσέ.

Η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Τυφλίδος έχοντας το προβάδισμα του 1-0 από τον αγώνα του ΟΑΚΑ (20:00, Conn-X TV).

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα χει στη διάθεσή του τον τραυματία Δέλλα και θα ξεκινήσει τον αγώνα με τους Κωνσταντόπουλο, Καράμπελα, Κοντοέ ή Γεωργέα, Κάλα, Μανωλά, Μάκο, Καφέ, Κάρλος, Λυμπερόπουλο, Γκούντγιονσεν, Μπέλεκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Χέλγκασον, Γκέντσογλου, Κλωναρίδης, Λαγός, Γκερέιρο, Σιαλμάς.

Ενθουσιασμός και πίστη για την πρόκριση επικρατεί στις τάξεις των Γεωργιανών που αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3 και τους: Λόρια, Τομασβίλι, Οντικάτζε, Κακουμπάβα, Ρεκιασβίλι, Πιρτσκαλάβα, Αλβαρο, Κβεκβεσκίρι, Κότο, Σίσκο, Γιάγκε.

Με πολλές απουσίες ο ΠΑΟΚ ( δεν θα αγωνιστούν Γκαρσία, Κοντρέρας, Ίβιτς και Παπάζογλου) με "προίκα" το 2-0 του πρώτου αγώνα της Τούμπας, καλείται να σφραγίσει στην Ουκρανία το εισιτήριο για τους ομίλους (22:00, Conn-X TV sports).

Ο Λάζλο Μπολόνι θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στην Καρπάτι με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς, με το καρέ της άμυνας να απαρτίζεται από τους Ετό, Τσιρίλο (Μπαλάφα), Μαλεζά και Λίνο. Στα χαφ θα είναι οι Αρίας και Λαζάρ ενώ μπροστά τους θα είναι οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Βιεϊρίνια. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αθανασιάδης. Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Τσουκαλάς, Γεωργιάδης, Αποστολόπουλος και Ρομπέρ.
πηγή:ethnos.gr