25 Αυγ 2011

8 κυβερνητικά στελέχη στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στον Ισθμό (Δείτε φωτογραφίες )


Στην χθεσινή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ παρευρέθηκαν 8 κυβερνητικοί παράγοντες ,προεξάρχοντος του υπουργού Εθνικής άμυνας Πάνου Μπεγλίτη, του υφυπουργού Ενέργειας Γιάννη Μανιάτη, του υφυπουργού Υγείας Μ. Τιμοσίδη, του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Δριβελέγκα...
του υφυπουργού ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Ντ. Ρόβλια, της υφυπουργού Παιδείας Εύης Χριστοφιλλοπούλου,του υφυπουργού Εργασίας Γ. Κουτσούκου και του υφυπουργού Επικρατείας Αγ. Τόλκα..



Κατά την ομιλία του ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλης Καρχιμάκης έκανε αναδρομή στις ιστορικές αποφάσεις και αλλαγές  που έχει πάρει το ΠΑΣΟΚ προς όφελος της χώρας και των πολιτών, αναφέρθηκε στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία και στις σημαντικές αποφάσεις που καλείται να λάβει η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου ..


Ο γραμματέας κάλεσε όλα τα στελέχη του Πασοκ σε συστράτευση για τις μεγάλες κι επίπονες αλλαγές που έχει ανάγκη να γίνουν η χώρα...
Παρόντες στην Περιφερειακή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Νανόπουλος..


Κατόπιν χωρίστηκαν μέλη και στελέχη σε δυο τραπέζια διαλόγου. Το ένα αφορούσε στην Δημόσια διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση στο οποίο προίστατο ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο Πάνος Μπεγλίτης με άλλα κυβερνητικά στελέχη.




Το άλλο αφορούσε στην παραγωγικότητα ,τις επενδύσεις ,το φυσικό αέριο .Εκεί ο Γιάννης Μανιάτης είχε την ευθύνη της ακρόασης των επισημάνσεων που κατέθεταν οι πατευρισκόμενοι αλλά και των απαντήσεων που θα έδινε στο τέλος στα στελέχη..