25 Αυγ 2011

Συνδιάσκεψη ΠΑΣΟΚ Πελοποννήσου - Κινδύνεψε να τιναχθεί στον αέρα απο την επίθεση του αντιδημάρχου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων στον Τατούλη !


 Η χθεσινή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ Πελοποννήσου ξάφνιασε θετικά ακόμα και τους διοργανωτές!
Μέσα στον Αύγουστο,με την πολιτική ατζέντα καυτή, τους αγανακτισμένους να έχουν ήδη προαναγγείλει πως θα βρίσκονται απ έξω ,με τις Κασσάνδρες να μιλούν για ματαίωση της συνδιάσκεψης (ακόμα και σήμερα),το ΠΑΣΟΚ γέμισε το Motel Isthmia με στελέχη...
και μέλη του απο όλη την Πελοπόννησο και σίγουρα αυτό αποτελεί μια αισιόδοξη αφετηρία επανεκκίνησης του  μετά απο μια μακρά περίοδο φόβου,προβληματισμού κι ανασφάλειας.
Η χθεσινή πολιτική συγκέντρωση είχε πολλές θεματικές,τόσο στα πλαίσια του πολιτικού διαλόγου,όσο και στις ειδήσεις που βγήκαν εν μέσω της αιθούσης ..αλλά και εκτός αυτής!
Ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή!
 Παρά τις δηλώσεις και ανακοινώσεις για κινητοποίηση των αγανακτιμένων πολιτών της Πελοποννήσου  έξω απο τον χώρο της συνδιάσκεψης,είδαμε μια μικρή ομάδα των αγανακτισμένων κατοίκων της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων που διαμαρτυρονταν για την εγκατάσταση της Αποθήκης Χημικών στο Σουσάκι ..
Παρά την αναμονή της έλευσης πολλών μελών του υπουργικού συμβουλίου οι αγανακτισμένοι "τα είχαν εξ αρχής" με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη που του ζητούσαν επίμονα και μπροστά στις πολυάριθμες διμοιρίες των ΜΑΤ να πάρει πίσω την υπογραφή του ..
 Παρότι οι χειρισμοί του  γραμματέα της ΝΕ Πασοκ Κορινθίας Νίκου Πετρόπουλου  υπήρξαν εύστοχοι για την εκτόνωση της κατάστασης(,μίλησε μαζί τους ,έλαβε το υπόμνημα των αγανακτισμένων της πλατείας Περιβολάκια ,εκπρόσωποι τους μάλιστα μίλησαν και με τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη,όπως και οι ταξιτζήδες της Πελοποννήσου )την έκπληξη την έκανε για μια ακόμη φορά ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων κ.Δέδες ο οποίος αυθαίρετα παρενέβη στην διαδιασία την συνδιασκεψης και άρχισε να καταφέρεται εναντίον του Περιφερειάρχη με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και έντονο ύφος..
Η αλήθεια είναι πως ο κύριος Δέδες πέτυχε το ακριβώς αντίθετο απο αυτό επιθυμούσε!
Τα αντανακλαστικά των παρευρισκομένων  λειτούργησαν  εντελώς αντίθετα α!Τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκαν εντονότατα για την παρέμβαση του κ. Δέδε και κυρίως για το ανάρμοστο ύφος του   και θέλησαν να προστατεύσουν τον Περιφερειάρχη που κράτησε την ψυχραιμία του και παρέμεινε σιωπηλός όση ώρα άκουγε τον ...εξάψαλμο! 
Αυτή ήταν και μια στιγμή που κινδύνεψε η συνδιάσκεψη να τιναχτεί στον αέρα ,ενώ βρισκόταν στο ξεκίνημά της. ..




(ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)