16 Ιουλ 2011

Στο προσκήνιο το επόμενο Περιφερειακό συμβούλιο και στο παρασκήνιο τα επεισόδια συνεχίζονται


O θόρυβος δεν λέει να κοπάσει στα Περιφερειακά πράγματα ..Οι ενδείξεις μαρτυρούν πως θα έχουμε μια εβδομάδα ραγδαίων εξελίξεων ..Κι αν αυτές δεν συμβούν στο προσκήνιο, το παρασκήνιο θα έχει πολλά επεισόδια.
Πριν απο λίγες ημέρες αναφερθήκαμε στην "νέα επικοινωνία"...

που προσπάθησε να "κιμαδοποιήσει" πρόσωπα και υπολήψεις με την μέθοδο της λάσπης ..
Πολύ καλύτερα απο εμάς τα δήλωσε ένας θεσμικός ,ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου. Εμείς αναρωτηθήκαμε γιατί να μπαίνουν στο στόχαστρο όσοι διαφωνούν με κάποιες κινήσεις και πολιτικές που εφαρμόζονται ,αλλά πολύ περισσότερο με αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας  μετά την παραίτηση Μαλαπάνη.
Αυτην την εβδομάδα γράφτηκαν πολλά...Ασκήθηκε κριτική έντονη,αλλά μέσα στα όρια της πολιτικής και των πράξεων που εκπορεύονται απο την Περιφέρεια για την Περιφέρεια. 
Η νέα επικοινωνία μίλησε και πάλι για "συμφέροντα" μέσω του έντυπου τύπου ,γιατί μέσω του τηλεοπτικού "ούτε ήξερε η αριστερά της τι ποιεί η δεξιά της " κι αρκέστηκε σε ένα παραλήρημα λαικισμού!!
Γι αυτό απευθυνόμενοι στον Περιφερειάρχη ζητήσαμε να παυσει να στηρίζει εκείνους που κτυπούν τα τύμπανα του πολέμου.
Εμείς θα εξακολουθησουμε να καυτηριάζουμε αυτές τις στάσεις και τις επικοινωνιακές πολιτικές ,φιλοξενώντας ταυτόχρονα απόψεις επώνυμες όλων των συναδέλφων απο όλη την Πελοπόννησο,που χαρακτηρίζουμε ως αντιπροσωπευτικές.