3 Ιουν 2011

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο μαιευτήρας


Νεώτερα έχουμε για το θέμα του Κορίνθιου μαιευτήρια που είχε εμπλακεί το όνομα του στην υπόθεση εμπορίας  βρέφους...Σύμφωνα με τα όσα γράφουν και πάλι Αθηναικά blogs  αφέθηκε ελεύθερος χθες το απόγευμα με ” περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ ” . Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές...

ο εισαγγελέας δεν δέχθηκε την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου, που προβλέπει ποινή κάθειρξης έως και 10 έτη.
Στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα και τον ανακριτή ο Κορίνθιος μαιευτήρας υποστήριξε, ότι δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση με το θέμα.

*Ως απάντηση σε κάποιον συναδέλφο που έσπευσε να μας "ψέξει" για την δημοσίευση της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης,έχω να σημειώσω τα εξής :
Πρώτοι αναρτήσαμε το θέμα και παρότι η είδηση και μόνο "πουλούσε" δημοσιογραφικά,δηλαδή θα απέδισε μεγάλη αναγνωσιμότητα  κι όχι εξωφρενικά και εξόφθαλμα πλαστή,όπως πλέον συνηθίζεται απο άλλους , εμείς γνωρίζουμε απο δημοσιογραφική δεοντολογία και ξέρουμε ακριβώς πώς να κάνουμε την δουλειά μας..
Χειριστήκαμε το θέμα με την δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα ,σεβόμενοι τα πρόσωπα και τους νόμους ,καταγράφοντας παράλληλα και τις πηγές που όλοι τελευταίως τις αποκρύπτουν αποκαλύπτοντας ανόητες  αποκλειστικότητες .Την είδηση όμως δεν μπορείς να την κρύψεις αγαπητε!!Είναι πολύ σοβαρή για να κρυφτεί!Διάβασε λοιπόν την αρχική μας ανάρτηση για να πάρεις μαθήματα και να μην πέφτεις κι εσύ σε ολισθήματα σε ανάλογες περιπτώσεις.