19 Μαΐ 2011

Αποκλειστικό: Με το μετάλλιο της Λεγεώνας της τιμής της Γαλλικής Δημοκρατίας τιμήθηκε η Έλσα Παπαδημητρίου - Το αφιέρωσε στην Αργολίδα



To jenny's World ήταν εκεί...

"Αυτό το βραβείο το αφιερώνω στον τόπο μου,στους κατοίκους της Αργολίδας που τόσα χρόνια με πιστεύουν και με στηρίζουν" αυτό δήλωσε βαθιά συγκινημένη η Έλσα Παπαδημητρίου..

την στιμή που ελάμβανε  την μεγαλύτερη τιμητική διάκριση της Γαλλικής δημοκρατίας.
Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε προς τιμήν της η γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα,η κ. Παπαδημητρίου έλαβε το μετάλλιο  της Λεγεώνας της Τιμής απο τον Γάλλο Πρέσβη Κριστόφ Φαρνό για την μεγάλη της προσφορά και το έργο της στην Ευρώπη.
Το Jenny's World έχει αποκλειστικό φωτορεπορτάζ απο την χθεσινή βραδιά.
 
Το σημαντικό έργο της βουλευτού υπογράμμισε ο Γάλλος πρέσβης με εγκωμιαστικά σχόλια,το ίδιο και ο πρόεδρος του γαλλικού κοινοβούλιου που παρευρίσκετο στην χθεσινή εκδήλωση μαζί με πολλούς συναδέλφους του.
Παρούσα στην μεγάλη αυτήν στιγμή της Έλσας  η Ντόρα Μπακογιάννη,ο Προκόπης Παυλόπουλος,ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας,ο πρόεδρος της επιτροπής ευρωπαικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Βρεττός ..











Χθες ήταν πράγματι μια πολύ μεγάλη στιγμή για την Αργολίδα, για την χώρα μας, για την πολιτική,αλλά και για την Έλσα Παπαδημητρίου.Τιμώνται οι προσπάθειες της,οι αγώνες της αναδεικνύοντας την ως   μια πολύ σημαντική πολιτικό διεθνούς κύρους,που έχει ήδη αποσπάσει τον μεγάλο σεβασμό των συναδέλφων της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη  ..