17 Μαΐ 2011

Μπαίνουν όρια στο "τεράστιο καφενείο" που δημιουργήθηκε στην Κόρινθο!


Ένα τεράστιο καφενείο έχει γίνει η Κόρινθος,του οποίου τα όρια παραμένουν αδιευκρίνιστα ακόμα,αφού καθημερινά ανοίγουν σε κάθε γωνιά της πόλης καφέ καταπατώντας τους δημόσιους χώρους.
Για την ευρεία κατάληψη των πεζοδρόμων απο τα κάθε είδους καφέ και καφενεία ,μίλησε χθες ο επικεφαλής...
της Κίνησης Πολιτών Χαράλαμπος Κασίμης,ζητώντας να μάθει εαν εφαρμόζεται η κανονιστική για όλους τους επιχειρηματίες.."Ο χώρος θα πρέπει να αποδοθεί στους πολίτες "είπε ο κύριος Κασίμης χθες στο ΔΣ Κορινθίων.
Σύμφωνος με την παραπάνω τοποθέτηση υπήρξε ο δήμαρχος,τονίζοντας πως εντολή του είναι να υπάρξει συμμόρφωση με την κανονιστική διάταξη του δήμου.Έχει ήδη ζητηθεί απο επιχειρηματίες πρώτα  να πληρώσουν και μετά να προχωρήσουν στην κατάληψη των χώρων."Όσοι δεν έχουν άδεια και δεν πληρώνουν θα μαζευτούν" κατέληξε. Η καστάσταση έχει ήδη ξεφύγει γι αυτό πρόκειται να παρθούν άμεσα μέτρα.Η δημοτική αστυνομία θα προβεί απο εδώ και στο εξής σε εντατικούς ελέγχους.
Ο δήμαρχος ζήτησε απο όλους τους δημοτικούς συμβούλους να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια .Και  "όποιες αυθαίρετες επεκτατικές βλέψεις" κάποιων παρατηρούν, αμέσως να τις αναφέρουν.
Το ερώτημα ωστόσο παραμένει: "γιατί θα έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ";