30 Απρ 2011

Ποδοσφαιρική ομάδα έκανε συμβόλαιο σε παίκτη... 18 μηνών

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει η παροιμία και για αυτό μία ολλανδική ποδοσφαιρική ομάδα φρόντισε να «κλείσει» ένα... ανερχόμενο ταλέντο, έστω και αν είναι μόνο 18 μηνών.

Τον μικρό δεν ανακάλυψαν οι σκάουτερς, που τον είδαν να παίζει στην αυλή κάποιου παιδικού σταθμού, αλλά οι υπεύθυνοι της ομάδας VVV Venlo τον είδαν στο Youtube σε ένα βίντεο που είχε ανεβάσει ο πατέρας του.
Στο βίντεο ο μικρός Baerke van der Meij με αξιοζήλευτη μαεστρία κλωτσάει τη μπάλα και τη βάζει κατευθείαν στο μπαούλο με τα παιχνίδια. Το βίντεο έχουν δει περισσότεροι από 488.000 χρήστες του διαδικτύου και τα σχόλια που έχει λάβει ο μικρός γκολτζής είναι πολύ θετικά.

Το συμβόλαιο του μικρού είναι τυπικό και έχει δεκαετή διάρκεια, ενώ στην ίδια ομάδα έπαιζε και ο παππούς του. Ο εκπρόσωπος της ομάδας είπε, ότι δεν έχει αποφασιστεί η θέση στην οποία θα παίζει ο μικρός, αλλά είπε ότι πρόκειται για έναν δεξιοπόδαρο παίκτη που διακρίνεται για το τεχνικό σουτ, ενώ έχει και τα καλά ποδοσφαιρικά γονίδια του παππού του!

Δείτε το βίντεο.

ΠΗΓΗ: skai.gr