30 Απρ 2011

"Greek Forum 2011"στην Πελοπόννησο με 200 Ρώσους δημοσιογράφους και Tour Operators


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Απόστολος Παπαφωτίου παραβρέθηκε την Πέμπτη 28 Απριλίου 2011 σε εκδήλωση με τον τίτλο “Greek Forum 2011”. H συνάντηση έγινε στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Costa Navarino στην Πύλο. Παραβρέθηκαν περίπου 200 Ρώσοι.. δημοσιογράφοι των Μ.Μ.Ε. της Ρωσίας και Tour Operators.

Αντικείμενο της συνάντησης, η οποία σημειωτέον γίνεται για 5η συνεχή φορά, υπήρξε η ανταλλαγή απόψεων, η καταγραφή των προβλημάτων και των λύσεων, τα νέα στοιχεία αλλά και οι τάσεις για τον τουρισμό.


Κύριοι ομιλητές ήταν ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης, ο ιδιοκτήτης της Costa Navarino κ. Κωνσταντακόπουλος, ο ιδιοκτήτης της Aegean Airlines κ. Βασιλάκης, ο κ. Αγγελόπουλος και άλλοι. Ο Περιφερειάρχης στο λόγο του ανέφερε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανεξάρτητα από την κρατική πολιτική, έχει και δική της πρόταση πολιτικής προβολής του τουριστικού προϊόντος.

Σε αυτή περιέχονται προτάσεις για την επιχειρηματική αξιοποίηση της Πελοποννήσου. Τονίζονται και συμμετέχουν ιδιαίτερα οι άνθρωποι της Πελοποννήσου, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, οι τόποι της, η συνεχής Ιστορία, τα εξαιρετικά προϊόντα της, η φημισμένη διατροφή και πολλά άλλα. Δημιουργείται Οργανισμός Διαχείρισης Προορισμού που θα παρέχει όλες τις πληροφορίες και διευκολύνσεις, στους πολίτες, στους επιχειρηματίες, στους δημοσιογράφους και σε κάθε ενδιαφερόμενο.