13 Μαρ 2011

Λεβίνσκι: Είμαι ακόμη ερωτευμένη με τον Μπίλ


Οι περισσότεροι θυμούνται το σκάνδαλο Λεβίνσκι, που σχεδόν κατάστρεψε την καριέρα του Μπιλ Κλίντον και παραλίγο να... διαλύσει και τον γάμο του.

Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, η Μόνικα δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει αποκτήσει παιδιά, γιατί είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του, όπως δηλώνουν άτομα του περιβάλλοντός της.
 
Η Μόνικα Λεβίνσκι ήταν μόλις 22 ετών όταν το 1995 άρχισε να εργάζεται στο Λευκό Οίκο ως μαθητευομένη και σύναψε ερωτική σχέση με τον Πρόεδρο Μπίλ Κλίντον. Αρχικά ο αμερικάνος πρόεδρος είχε αρνηθεί τις «στενές» του επαφές με την νεαρή μαθητευόμενη που έφερνε τις πίτσες στο γραφείο του. Ωστόσο το τεκμήριο του εγκλήματος, το μπλε φόρεμα με τον λεκέ, που ο απρόσεχτος πρόεδρος άφησε στο φόρεμά της τον «έκαψε» και αποφάσισε να ομολογήσει την αλήθεια και να παραδεχτεί ότι είπε ψέματα, θέλοντας να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του.

Στα 37 της πλέον χρόνια διευθύνει μια επιτυχημένη επιχείρηση, έχει παρουσιάσει μια τηλεοπτική εκπομπή ενώ έχει μετακομίσει στο εξωτερικό, ωστόσο ακόμη δεν έχει ξεπεράσει την σχέση τους.

Σύμφωνα με τους φίλους της, η άλλοτε πικραμένη από τη στάση του Μπίλ Κλίντον νεαρή γυναίκα δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ τον έρωτα της για τον πρώην πρόεδρο των Η.Π.Α. και αν αυτός το αποφάσιζε θα τον δεχόταν πίσω.

Φίλος της κ.Λεβίνσκι δήλωσε στο National Enquirer magazine, ότι η ίδια του εκμυστηρεύτηκε, πως δεν θα υπάρξει ποτέ άλλο άτομο στη ζωή της, που θα μπορέσει να την κάνει τόσο ευτυχισμένη.