9 Ιαν 2011

Βασιλικό ρεβεγιόν για τον Θόδωρο Πάγκαλο ;


Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στην σουίτα του ξενοδοχείου «King George Palace» που κοστίζει για ένα βράδυ 5.400 ευρώ, καθώς διαθέτει πισίνα και δική του ταράτσα, έκανε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος.

Η αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το Πρώτο Θέμα σύμφωνα με το οποίο το...

δείπνο ήταν μνημειώδες καθώς περιελάμβανε εκλεκτά εδέσματα όπως χαβιάρι , αστακό και ακριβή σαμπάνια.
Το συνολικό κόστος της βραδιάς άγγιξε τα 8.000 ευρώ, χωρίς όμως ο Πάγκαλος να πληρώσει ...ευρώ, καθώς τα έγγρφα που παρουσιάζει η εφημερίδας δείχνουν «δώρο»  του κ .Δασκαλαντωνάκη, ο οποίος οφείλει στο ΙΚΑ 1,6 εκατομμύρια ευρώ !

To θέμα αποκτά μεγαλύτερη διάσταση δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της χώρας, με τις περικοπές μισθών και συντάξεων και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να ξιφουλκεί εναντίον των διαδηλωτών, αλλά και να βάλλει κατά πάντων...

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Πάγκαλου, είχαν προσκληθεί από την οικογένεια Σηφουνάκη- Δασκαλαντωνάκη γιατί τα παιδιά τους είναι συμμαθητές και λόγω του προχωρημένου της ώρας φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο. Το δωμάτιο το οποίο διέμειναν ήταν το 117 που δεν είναι σουίτα και στοιχίζει κάτι περισσότερο από 200 ευρώ το βράδυ.
Η πλευρά του αντιπροέδρου αφήνει να εννοηθεί ότι έχει πληρώσει για τη διανυκτέρευση και δεν υπάρχει οφειλή στο ξενοδοχείο.




ΠΗΓΗ: newpost.gr