9 Ιαν 2011

Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Αρκάδες της Κορινθίας

Σήμερα το πρωί  ο σύλλογος Αρκάδων νομού Κορινθίας το "Μαίναλο" έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο...
Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες του νομού μας,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και εκπρόσωποι φορέων του νομού.

Ο Γιώργος Μουρούτσος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του έκανε ένα μικρό απολογισμό των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε κι έθεσε τους νέους στόχους για το 2011,που έχουν να κάνουν με την ακόμα μεγαλύτερη παρεμβατικότητα του συλλόγου Αρκάδων στην Κορινθιακή κοινωνία, μέσα απο μια σειρά δράσεων.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις των μαθητών,που η καταγωγή τους είναι Αρκαδική και εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.





Αναφερόμενος στην μεγάλη συνεισφορά των Αρκάδων που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στο νομό  Κορινθίας και γυρνώντας δεκαετίες πίσω,ο αναπληρωτής υπουργός  Πάνος Μπεγλίτης, μίλησε για την ενεργό παρουσία και την δυναμική τους..
Ενώ ο Αλέκος Πνευματικός αναφέρθηκε  στην πολύ καλή συνεργασία που είχε ο δήμος Κορινθίων τα τελευταία χρόνια με τον σύλλογο Αρκάδων.Μια συνεργασία η οποία θα συνεχιστεί και σε αυτήν την δημαρχιακή του θητεία .



Παρόντες στην εκδήλωση εκλεγμένοι πολιτικοί ,περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι ,πρόεδροι φορέων και συλλόγων