28 Δεκ 2010

Πρόταση γάμου στο γήπεδο και... η νύφη το 'σκασε!


Μία (όχι και τόσο πρωτότυπη εδώ που τα λέμε) πρόταση γάμου θέλησε να κάνει στην αγαπημένη του ένας οπαδός της Σερκλ Μπριζ. Κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης, ο Φρανκ πήρε το... 

μικρόφωνο και ζήτησε γονατιστός από τη Ναταλί να τον παντρευτεί, για να ακολουθήσει ψυχρολουσία, στο ούτως ή άλλως παγωμένο γήπεδο.


Η Ναταλί (που ασφαλώς ψυχανεμίστηκε το λόγο για τον οποίο οι δυο τους βρέθηκαν ξαφνικά στο κέντρο του γηπέδου) με τρομαγμένο πρόσωπο ευχόταν, να μην ακολουθήσει αυτό που τελικά συνέβη. Ο φίλος της τής διάβασε όσα είχε γράψει σε ένα χαρτί και κατέληξε: "Ναταλί, παντρέψου με".

Ασφαλώς, κάπου εκεί ο Φρανκ περίμενε την κοπέλα να πέσει κλαίγοντας στην αγκαλιά του και να δεχθεί, αλλά αντ' αυτού ακολούθησε ένα φρενιασμένο σπριντ της νεαρής προς την έξοδο, με τον Φρανκ να βρίσκει παρηγοριά στα λόγια του παρουσιαστή, με το κοινό και τους παίκτες να κοιτούν απορημένοι.

Πάντως, το 2010 δεν ήταν ευνοϊκό για τέτοιου είδους προτάσεις γάμου. Το Φεβρουάριο στο γήπεδο μπέιζμπολ των Σικάγο Καμπς το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς ίδιο, ενώ πιο άτυχος στάθηκε ένας φίλαθλος της ομάδας φούτμπολ των Νιου Γιορκ Τζετς τον Οκτώβριο, αφού εισέπραξε ένα ηχηρό χαστούκι πριν ακούσει το "όχι" από τα χείλη της φίλης του.

ΠΗΓΗ: enet.gr