16 Νοε 2010

Αχ! Περαχώρα !Ανεβοκατεβάζεις τους δημάρχους!

Έμαθα ότι..οι τελευταίοι δήμαρχοι του δήμου Λουτρακίου κατάγονται απο την ξακουστή Περαχώρα!Παύλος Παύλου ,Γιώργος Γκιώνης και Κώστας Λογοθέτης.
Η Περαχώρα, πάντως, υπήρξε πάντα κακομαθημένη απο τα φώτα της δημοσιότητας ..Απαιτητική στις διεκδικήσεις της!Θυμάμαι πόσο μας πίεζε ο Γιάννης Γιωτάκης, να μην ξεχνάμε εμείς οι δημοσιογράφοι ,την ξακουστή Περαχώρα ..Κάτι ήξερε..Κάτι έβλεπε..

Η Περαχώρα λοιπόν ,ιστορικός τόπος και τιμημένος "μούτρωσε πολύ " που στη νέα Καλλικρατική εποχή ο νέος δήμος δεν κάνει αναφορά σε αυτήν .
Γι αυτό και η "παράκρουση " των υποψηφίων δημάρχων σ' αυτές τις εκλογές και η επιμονή τους, να δηλώνουν υποψήφιοι του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων!Εγώ χαμογελούσα όταν τους άκουγα ,γιατί μου θύμιζε τον Χοσε Μαρία Θαπατέρο ή επί το χριστιανικότερο τίτλος επισκοπικός π.χ. επίσκοπος Κορίνθου ,Ζεμενού ,ταρσού και Πολυφέγγους (τίτλος του Μητροπολίτη Κορίνθου Διονυσίου)!Εκείνοι όμως κάτι παραπάνω ήξεραν ,όπως απεδείχθη!Η Περαχώρα Θύμωσε ! Και θύμωσε πολύ!Και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των εκλογών ,τιμώρησε τον Γιώργο Γκιώνη ,που δεν κατάφερε να εντάξει το όνομα της στον τίτλο του νέου δήμου!Κι έχασε την δημαρχία!
Τώρα ένας νέος δήμαρχος πέφτει στα πόδια της !Ελπίζει στην εύνοια της !Και αυτό που τον συμβουλεύουμε είναι να μην ξεχάσει ποτέ το όνομα της !