16 Οκτ 2010

ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ…

Dalida s  comment s

Με… ένα βραβείο στο χέρι ,ναι – ναι μην γελάτε δεν είναι αστείο, έφτασε στην περιοχή της Νεμέας ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης. Για αποζημιώσεις και λεφτά ούτε λόγος. Πάρτε ένα βραβείο – το έδωσε σε μια νεαρή αγρότισσα για την προσφορά της- στηρίξτε μας να πάρουμε τις εκλογές και μετά θα σας δώσουμε και αποζημιώσεις. Αυτά τα εννοούσε με απλά ελληνικά  ο υπουργός. ..


Γυρίσαμε στην εποχή του homo Πατριώτη …
τότε που γινόταν ανταλλαγή προϊόντων  και ουδείς είχε πρόβλημα. Μην θεωρείς πως κάνω πλάκα υπάρχει κόσμος ο οποίος πλέον ανταλλάσει προϊόντα και όχι χρήματα αφού τα δεύτερα εν τέλει; Δεν υπήρχαν!

Απειλήθηκαν επεισόδια το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης. Ι.χ στάθμευσε στην είσοδο του πεζόδρομου και ο κάτοχος πήγε σε παρακείμενη τράπεζα. όχημα το οποίο ήθελε να βγει από τον πεζόδρομο ζήτησε την βοήθεια της δημοτικής αστυνομίας. Έξαλλος ο κάτοχος του ιχ μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε  επιτέθηκε φραστικά στον οδηγό του οχήματος που ήθελε να βγει από τον πεζόδρομο ενώ γίναμε μάρτυρες και αβροτήτων τύπου κατέβα να σου δείξω εγώ και αλλά τέτοια. ο ένας οδηγός έπιασε μάλιστα από το λαιμό τον άλλον ενώ … τα κορίτσια της αστυνομίας κοίταζαν σφυρίζοντας αδιάφορα. Θαμώνες από τα ορθάδικα έσπευσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα… ηθικό δίδαγμα; Οι τράπεζες πρέπει να έχουν … παρκινγκ!

Θυμάστε τον Χατζηχρήστο στο μπακαλόγατο; Ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑΣ αναρωτιόταν και γιατί έπρεπε να τον πληρώνει. Η ίδια απορία μου γενννιέται κάθε φορά που βλέπω ένα ρεπορτάζ σαν αυτό του alpha σήμερα. Ηλικιωμένοι και πάσχοντες στην ουρά να παρακαλάνε για περίθαλψη. Μήπως έχουν κάνει λάθος; Εμείς τους πληρώνουμε!


Κατά τα άλλα κρίση!! Είδατε που μένουν οι ΔΝΤ; Εμ πως τόσα μας παίρνουν να μην δώσουν και λίγα ευρώ για ένα σπιτάκι με θέα την Ακρόπολη. Αλλά έκαναν και παζάρι, το ριξαν το ενοίκιο κάτω των 10.000 ευρώ μηνιαίως! Το συμβόλαιο για 3 χρόνια με ενδεχόμενη παράταση 2 ακόμα… ε ρε ζωνάρι που μας περιμένει!