9 Ιουλ 2021

Η Περιφέρεια και ο "πανηγυρικός" των τουαλετών στον Ισθμό!



Εξαγγελίες, υπογραφές, συμβάσεις, πανηγύρεις και γεύματα. Όλα τα είχε αυτή την εβδομάδα η Περιφερειακή Αρχή Νίκα. Μέσα στον "ορυμαγδό" των ανακοινώσεων η Κορινθία πέρασε στα ψιλά. Για την ακρίβεια από τις εξαγγελίες για τους αυτοκινητοδρόμους και τα νοσοκομεία που ΘΑ γίνουν, η Κορινθία έπεσε στον "πανηγυρικό" των ...τουαλετών στον Ισθμό!..
"Η ανακούφιση" των επισκεπτών ξεκινά από την πρώτη τους ανάγκη και  ακουμπά, ως  φαίνεται στην καμπάνια για τον τουρισμό του ...MYTHICAL PELOPONNESE.Μέχρι να φτάσουμε στον στρατηγικό σχεδιασμό θα περάσουν πολλά χρόνια ως φαίνεται. 
Αναρωτιέται κανείς κατόπιν αυτής της "τεράστιας επιτυχίας" πού απευθύνονταν οι επισκέπτες τόσα χρόνια χωρίς ένα wc στην μέση του πουθενά; 
Τώρα στα σοβαρά, πείτε μας τι γίνεται με την Διώρυγα και ποιο το χρονοδιάγραμμα του ανοίγματός της γιατί αν η αναπτυξιακή πολιτική της πύλης της Πελοποννήσου, είναι ένα κιόσκι και 2 τουαλέτες τότε οι εργαζόμενοι στην ΑΕΔΙΚ, οι επιχειρηματίες της περιοχής και οι Αυτοδιοικητικοί θα πρέπει να αρχιζουν να  ανησυχούν!