18 Ιουλ 2021

Απορίες για το Μητσοτακικό έξοδο (επιδότηση) των 21043,87€ απο τον Νίκα, για ....1ωρα και 28λεπτά στην Τρίπολη!


Του Νίκου Φλαούνα

Με το ποσό των 21043,87€ θα ...επιδοτήσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Τρίπολη, η οποία θα εχει διάρκεια 1ώρα και 28 λεπτά!

Το έξοδο το χαρακτηρίζουμε "Επιδότηση" επειδή είναι προφανές πως γενικώς τα έξοδα της πρωθυπουργικής..

αποστολής καλύπτονται από το ...Μαξίμου.

Τώρα να τελείωσαν τα χρήματα του Πρωθυπουργικού "ταμείου" και να ζήτησε ο Κυριάκος απο τον Νίκα να ...τσοντάρει; Μάλλον απίθανο!

Κατι όμως εχει στο μυαλό του ο Νίκας, το οποίο θα μάθουμε πολύ σύντομα (ίσως τη Δευτέρα) αφού είναι υποχρεωμένος να διευκρινίσει ευρώ-ευρώ και λεπτό-λεπτό το κάθε έξοδο.

Ωστόσο προκύπτουν ερωτήματα απο την συγκεκριμένη απόφαση.

1. Πως υπολογίστηκε στα 21000€ αυτο το ...043,87(!).

2. Γιατί ένοιωσε την ανάγκη να αναφερθεί στην απόφαση του ο Περιφερειάρχης το όνομα του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη;

3. Γιατι αναφέρει τον υπουργό Σ. Λιβανό και όχι την υπουργό Λ. Μενδώνη; 

4. Μήπως υπάρξει  και συμπληρωματική απόφαση, αφού όπως ενημερώνει η υπηρεσία της Περιφέρειας υπάρχει υπόλοιπο στον συγκεκριμένο λογαριασμό ύψους 4674,56€;

5. Μήπως το Κονδύλι Νίκα, θα διατεθεί για έξοδα των Περιφερειακών Συμβούλων; Μάλλον όχι αφού ποτέ δεν καλεί κανέναν....!


Αναμένονται διευκρινίσεις και ...εξελίξεις!


Υ. Γ . 1.Το όνειρο που είδε κάποιος, πως ο Νίκας ήταν δίπλα-δίπλα με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και οι δυό τους πίσω απο τον Μητσοτάκη μάλλον είναι σαν τα όνειρα πως κέρδισε τζόκερ, λοττο και λαχείο ταυτόχρονα.

Υ. Γ . 2. Οι λοιποί Πολιτικοί και οι...αυθορμήτως παρευρισκόμενοι πολίτες να μη ξεχάσουν να φοράνε μάσκες την ωρα που θα... σπρώχνονται για φωτό και ανα χείρας τη βεβαίωση εμβολιασμού!