25 Φεβ 2021

Γιατί προμηνύεται "ναυάγιο" στην συνάντηση για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ ;Της Τζένης Σουκαρά



Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο ραντεβού του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον πρόεδρο της ΠΕΔ και της Εκτελεστικής Επιτροπής της, στα γραφεία της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ.
Σε αυτή την συνάντηση θα μπορούσε να υπάρχει η προσδοκία της συνεννόησης  και της επίτευξης μιας συμφωνίας κυρίων για το καλό του τόπου. 
Μετά από τις τελευταίες δηλώσεις όμως..του Παναγιώτη Νίκα για το θέμα του βιολογικού καθαρισμού, και την επί της ουσίας  τοποθέτησή του στην υπόθεση  της ρύπανσης του Αργολικού κόλπου,(δείτε εδώ) ενώ η επικαιρότητα τραντάζεται με την κατάθεση του πορίσματος στην Εισαγγελία Ναυπλίου από την ΔΕΥΑΑΡΜ και την καταγγελία συμβάσεων εργοστασίων, δεν υπάρχει καμία αισιοδοξία για την αυριανή συνάντηση. 
Ο Περιφερειάρχης επεδίωξε να την τορπιλίσει πριν καν αρχίσει.

Αναρωτιέμαι λοιπόν με ποιες προϋποθέσεις πάει αύριο ο Δημήτρης Καμπόσος στην Τεγέα;

Είναι ένας πολύ ευφυής άνθρωπος, επομένως πώς  εγκλωβίστηκε έτσι σε ένα ραντεβού που από μακριά δείχνει πως θα οδηγήσει σε αδιέξοδο; 

Μια συνάντηση που ενδεχομένως μοναδική επιδίωξη της μιας πλευράς είναι η επίδειξη αλαζονείας και απαξίωσης στο πρόσωπό του και στον θεσμό που εκπροσωπεί; 

Είναι δυνατόν να μην τα έχει σκεφθεί όλα αυτά ο  πάντα προνοητικός Καμπόσος ;

Δεν είδε σήμερα αλλά και χθες τι "παίχθηκε" τουλάχιστον επικοινωνιακά; 

Εκτός εάν επιδιώκει ακριβώς αυτό ο πρόεδρος της ΠΕΔ. 

Εάν προσέρχεται στην συνάντηση με τους στενούς του συνεργάτες, για να τονίσει ακριβώς το άδειασμα  του Περιφερειάρχη σε φίλους δημάρχους που νόμιζαν με την ψυχολογία των αυλικών πως επέτυχαν την έναρξη ενός διαλόγου που θα έφερνε σε πέρας τον στόχο, την λειτουργία της εταιρίας. 

Με αυτά που άκουσα στο ρεπορτάζ για τον βιολογικό, και κυρίως που δεν άκουσα κουβέντα για το τι θα κάνει η Περιφέρεια από εδώ και πέρα, αντιλαμβάνομαι πως και στο θέμα της Πελοπόννησος είναι αποφασισμένος ο Περιφερειάρχης να οδηγήσει την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ στην φθορά, στην απαξίωση και στο λουκέτο.

Τι δουλειά έχει εκεί λοιπόν ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών; 

Θα δούμε!
 
Με τα μάτια στραμμένα λοιπόν σε μια συνάντηση που εμείς χωρίς να γίνουμε μάντεις κακών θεωρούμε πως από σήμερα την οδήγησε σε ναυάγιο ο Π. Νίκας.

Απομένει να δούμε  ποιος θα περπατήσει αβλαβής την διακεκαυμένη ζώνη.