25 Φεβ 2021

ΑΜΚΕ "Ανήκω" - Δεν μας χωρίζει η αναπηρία, μας ενώνουν οι κοινές μας ανάγκες


Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την ίδρυση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Ανήκω.  Η ΑΜΚΕ Ανήκω έχει ως στόχο και αντικείμενο τη βελτίωση της ζωής των ατόμων με αναπηρία, ενηλίκων και παιδιών. Για όλες τις αναπηρίες, χωρίς διακρίσεις, δίνοντας έμφαση ταυτόχρονα  στις λεγόμενες αόρατες αναπηρίες.

Όπως είναι ο αυτισμός νοητική υστέρηση και άλλες. Οι δράσεις και η ενημέρωση θα είναι τα μέσα με τα οποία θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα άτομα με αναπηρία όχι μόνο στο νομό Κορινθίας αλλά πανελληνίως. 

Με συνεργασίες και συμπράξεις με φορείς, οργανισμούς, άτομα και ομάδες που έχουν πρώτιστο στόχο την ενσωμάτωση τη συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία σε όλους τους τομείς της κοινωνίας. 

Συνεργάτες και συνοδοιπόροι μας είναι όσοι είναι μακριά απο συντεχνιακά, μικροπολιτικά, οικονομικά συμφέροντα και προσωπικές επιδιώξεις.

Δεν μας χωρίζει η αναπηρία. Μας ενώνουν οι κοινές μας ανάγκες.

Ενημέρωση, δημιουργία και ενίσχυση δομών, αλληλεγγύη . Αυτό θα είναι το έργο μας Εκπρόσωπος και διαχειριστής της ΑΜΚΕ Ανήκω είναι ο Βαγγέλης Καρατζάς.